Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Vers

Je dagverse producten in Capelle aan den IJssel haal je in De Koperwiek!

In De Koperwiek zitten diverse versspecialisten. Van kraakverse vis van De Visjuwelier, knapperige nootjes van Coco & Hazel tot romig gebak van Limburgia: bij winkelcentrum De Koperwiek kan het allemaal. In ons centrum bevinden zich twee versstraten, namelijk in de Kerklaan en in de Reigerlaan. Waar je ook trek in hebt, het versaanbod van De Koperwiek smaakt naar meer!

Filter
A-Z
A
Albert Heijn
Alexanderhoeve
B
Bakker Ammerlaan
Bakker Klootwijk
D
De Bloemist Express
De Visjuwelier
E
EkoPlaza
G
Gall & Gall
H
HEMA
J
Jumbo
K

Kip ik heb je

L
Limburgia 't Vlaaienpunt
S
Speciaalslager René van Schaik

Vers in Capelle aan den IJssel

In De Koperwiek zitten diverse verswinkels. Deze zijn te vinden in onze eigen Every.Deli. Hier kun je een enorm aanbod aan dagverse producten en maaltijden vinden, uiteraard van hoge kwaliteit. Of je nu gaat voor de lekkerbekje van De Visjuwelier, de kakelverse kip van Kip Ik Heb Je of mals vlees van Speciaalslager René van Schaik. Je vindt het in dé Every.Deli van Capelle aan den IJssel, waar een lekkere, dagverse maaltijd nooit ver weg is.

Uitgebreid aanbod

Zoals je wellicht al zou verwachten hebben de verswinkels in de Every.Deli van de Koperwiek een ruim assortiment aan dagverse producten. Van vis tot vlees en van gebak tot kaas & noten. Alles is hier te vinden op een plek. Geniet van een absolute smaakbeleving wanneer je ambachtelijke streekproducten proeft. Wil je meer informatie over de winkels in de Every.Deli? Klik dan op de desbetreffende winkelpagina.
 

Diverse speciaalzaken onder één dak

In de Every.Deli van de Koperwiek vind je alle verswinkels bij elkaar. Handig, want op deze manier weet je alle verse producten makkelijk te vinden. Kom snel eens langs bij Capelle’s eigen foodboulevard en laat je verrassen door alles wat de Koperwiek te bieden heeft op het gebied van vers.

En nog veel meer

Naast de specialiteiten uit de lekkerste Every.Deli van Nederland heeft winkelcentrum de Koperwiek in Capelle aan den IJssel nog veel meer te bieden. Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod aan kledingwinkels, restaurants en allerlei andere leuke winkels. Dankzij onze ruime openingstijden kun je vaak bij ons terecht en parkeren is bovendien gratis!
vers capelle aan den ijssel

Kun je de plattegrond niet goed zien? Bekijk de vergrootte versie hier