Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Vacature: Assistent Filiaalmanager bij Jamin Capelle

8 augustus 2023

Voor minimaal 32 uur per week (met af en toe een weekend). Je krijgt een verantwoordelijke rol waarbij je het volledige reilen en zeilen regelt van de winkel. Je draagt zorg voor de inrichting van de winkel, de bestellingen en vracht, coördinatie en begeleiding van het team en je lost problemen op als deze zich voor doen. Je werkt daarbij nauw samen met de eindverantwoordelijke. Lijkt het je wat? Stuur dan een motivatiebrief met CV naar: Info@jamincapelleadijssel.nl of solliciteer hier!

Als assistent filiaalmanager bij Jamin word je zorgvuldig ingewerkt om ervoor te zorgen dat je alle nodige vaardigheden en kennis hebt om je taken succesvol uit te voeren. Je wordt begeleid door ervaren teamleden en krijgt de kans om stap voor stap vertrouwd te raken met alle werkzaamheden.

Bij aanvang van je functie zal er een introductie plaatsvinden waarin je kennismaakt met het Jamin-team, de bedrijfscultuur en de werkomgeving. Daarnaast ontvang je een overzicht van de verschillende productcategorieën en merken die in de winkel worden aangeboden.

Vervolgens wordt je geleidelijk ingewerkt op de winkelvloer, waarbij je de kans krijgt om verschillende taken en verantwoordelijkheden uit te voeren. Dit omvat onder andere:

  1. Je hebt een klantgerichte en vriendelijke houding.

  2. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

  3. Je bent flexibel inzetbaar, ook tijdens weekenden en feestdagen.

  4. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken.

  5. We kunnen op je rekenen en dat je aan de afspraken en tijdstippen houdt.