Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Vacature: Verkoopmedewerker bij Jamin Capelle

8 augustus 2023

Als nieuwe verkoopmedewerker bij Jamin word je zorgvuldig ingewerkt om ervoor te zorgen dat je alle nodige vaardigheden en kennis hebt om je taken succesvol uit te voeren. Je wordt begeleid door ervaren teamleden en krijgt de kans om stap voor stap vertrouwd te raken met alle werkzaamheden.

Wat ga je doen?

Voor onze Jamin winkel in de Koperwiek Capelle zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker. Je gaat werken in één van de mooiste snoepwinkels van het land in een klein team met veel eigen verantwoordelijkheid. Je werkt voornamelijk in het weekend en op feestdagen.

Wie zoeken wij?

Je bent klantvriendelijk, een aan pakker én je straalt enthousiasme uit! We willen graag met jou voor langere tijd een arbeidsrelatie aan gaan en met doorgroei mogelijkheden!

 

Bij aanvang van je functie zal er een introductie plaatsvinden waarin je kennismaakt met het Jamin-team, de bedrijfscultuur en de werkomgeving. Daarnaast ontvang je een overzicht van de verschillende productcategorieën en merken die in de winkel worden aangeboden.

Vervolgens wordt je geleidelijk ingewerkt op de winkelvloer, waarbij je de kans krijgt om verschillende taken en verantwoordelijkheden uit te voeren. Dit omvat onder andere:

  1. Je hebt een klantgerichte en vriendelijke houding.

  2. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

  3. Je bent flexibel inzetbaar, ook tijdens weekenden en feestdagen.

  4. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken.

 

Solliciteer nu voor deze toffe bijbaan bij Jamin! Voor meer informatie of contact kun je mailen naar: info@jamincapelleadijssel.nl