Vandaag geopend 12:00 - 17:30

Impressie van de vernieuwing

22 december 2017

De verbouwing van winkelcentrum de Koperwiek is in volle gang. Hoe kijken bezoekers van de Koperwiek eigenlijk tegen de vernieuwing van het winkelcentrum aan? Vlogger Shine ging op pad! Ze vroeg verschillende shoppende mensen naar hun verwachtingen, check de vlog hieronder:

Hieronder vind je impressiefoto's van de vernieuwing met begeleidende tekst! 

Ingang tegenover Stadshuis

1. Dit is een impressie van de ingang tegenover het stadshuis, waar nu Kruidvat gevestigd is. De nieuwe ingangen worden voorzien van hoge glazen gevels, met veel licht.

 

Impressie parkeergarage

2. Waar nu het bouwgebied is, wordt er hard gewerkt aan de nieuwe parkeergarage voor ongeveer 280 auto’s. Onder de garage door worden de winkels bevoorraad. In dit gebied worden nu ook nieuwe winkels gebouwd, de oplevering hiervan staat gepland in het najaar van 2018.

 

Nieuwe winkelstraat

Nieuwe winkelstraat

3. Dit is een impressie van de nieuwe winkelstraat met hoge glazen puien. Hierdoor is de winkelpassage ruim, modern en licht. 

 

Nieuw horecaplein

4. Waar nu het bouwgebied is, tegen de parkeergarage aan, wordt een nieuw horecaplein gerealiseerd. Hier wordt een gezellige ruimte gemaakt met ruimte voor terras en speelgelegenheid. De oplevering van dit gebied staat gepland in het najaar van 2018.