Vandaag geopend 12:00 - 17:30

La Place komt in De Koperwiek!

9 juli 2018

Inmiddels hebben een aantal winkels, zoals Brunott en Jeans Centre, de deuren van hun gloednieuwe winkels geopend. Hier vind je een overzichtelijke plattegrond waarop alle nieuwe winkels te zien zijn. Lees hieronder de laatste verbouwingsupdates. 

Passage en entree 

In de passage wordt hard doorgewerkt aan de winkelunits van de nieuwe huurders. Tegenover Brunott komt een prachtig plein met een kinderspeelplaats, waar op dit moment ook aan wordt gewerkt. De doorgang vanaf Brunott tot Adriaanse Tom is weer volledig opgemaakt. Hier ontstaat straks een grote ruime doorkijk door de passages. 

De nieuwe ingang bij Kruidvat is bijna gereed. Op het raam is het patroon van de pootafdruk van de vogel 'De Koperwiek' goed zichtbaar. Dit patroon werd bij de vorige renovatie ge├»ntroduceerd en wordt nu opnieuw gebruikt, ook in het nieuwe logo van het winkelcentrum. 

Nieuwe winkels

La Place is een van de nieuwe winkels die binnenkort hun deuren openen in winkelcentrum De Koperwiek. La Place komt aan het plein met de kinderspeelplaats. Binnenkort kunnen we meer huurders bekend maken. Ook zullen er een aantal bestaande winkels een gloednieuwe winkel op een andere locatie krijgen. 

Houd de Facebookpagina en website van De Koperwiek dus goed in de gaten! 

verbouwingjuni2_640x320.jpg
verbouwingjuni_640x320.jpg