Vandaag geopend 12:00 - 17:30

Verbouwingsupdates en nieuwe winkels

14 mei 2018

De afgelopen 9 maanden zijn veel zichtbare vorderingen gemaakt omtrent de verbouwing in Koperwiek. Lees hieronder de laatste verbouwingsupdates.

Passage en entrees

Inmiddels is de bouwtunnel geplaatst die een weg vormt door het oude pand van Kijkshop. Deze tunnel zorgt ervoor dat alle winkels goed bereikbaar blijven. De passage wordt zoveel mogelijk in de hoogte gebouwd, voor een mooie en open uitstraling. De hoofdentrees van het winkelcentrum blijven zich bevinden bij Jumbo, Albert Heijn en Kruidvat.

Nieuwe winkels

Op 2 mei opende ICI Paris XL op Koperwiek 61. Vorige week opende Brunott feestelijk haar deuren en de komende weken zullen ook Jeans Centre, Ben de Ridder Juwelier en O’Nails hun winkels openen. Jamin komt weer terug in Koperwiek, na tijdelijk te zijn weggeweest. Ook New York Pizza komt in het winkelcentrum, aan de kant van de ingang bij Kruidvat. Alle winkels krijgen mooie hoge gevels, veel glas en grote entrees.

Parkeergarage

Zoals al eerder is genoemd, blijft de parkeergarage gratis en krijgt deze blauwe zones. Ook komen er speciale parkeerplekken met elektrische laadpunten en familieplekken. De buitenzijde van de parkeergarage is bedekt met een speciaal soort staal, dat in de loop van de tijd een mooie roestige kleur krijgt.

Houd de Facebookpagina en website van Koperwiek in de gaten voor de exacte openingsdata van nieuwe winkels.

verbouwing4_koperwiek_640x320.jpg
verbouwing_koperwiek_640x320.jpg
verbouwing2_koperwiek_640x320.jpg
verbouwing5_koperwiek_640x320.jpg