Vandaag geopend 12:00 - 17:30

Werkzaamheden in en rondom winkelcentrum

1 februari 2018

De ontwikkeling van het nieuwe winkelcentrum verloopt voorspoedig. Er vinden op veel plekken in en rondom het winkelcentrum verschillende werkzaamheden plaats. 

Verbouwing contouren parkeergarage

Zo zijn de contouren van de nieuwe parkeergarage al goed zichtbaar. De parkeergarage bevindt zich boven nieuwe winkelunits die nog in aanbouw zijn. Op de foto hierboven kan je zien dat de parkeergarage boven het groene net begint.

Richting parkeerplekken

Om straks te parkeren in de parkeergarage rij je hier met de auto naar boven. Er kan straks op twee lagen geparkeerd worden, rondom de garage wordt het aantal beschikbare plaatsen aangegeven.

 

Nieuwe passage

Bovenstaande foto weergeeft een nieuwe passage, waarbij zowel links als rechts nieuwe winkels komen. Deze passage grenst direct aan de parkeergarage.

Dakbedekking nieuwe passage

Vanaf de parkeergarage kijk je uit op deze nieuwe passage. De dakbedekking is nieuw en anders dan wat er huidig te zien is in het winkelcentrum.

Tunnels in winkelcentrum

Binnen in het winkelcentrum loop je tijdelijk door een tunnel die twee delen van het winkelcentrum met elkaar verbindt.

Nieuwe winkelunits naast bouwtunnel

Achter deze doeken wordt hard gewerkt aan de nieuw te openen winkels dit jaar. De komende maand wordt deze tunnel weer verlegd en worden deze eerste nieuwe winkels al goed zichtbaar.

Vernieuwing entree aan Rivierweg

Sinds vorige week is er ook gestart aan de vernieuwing van de entree aan de Rivierweg. Deze entree wordt volledig vernieuwd en komt eruit te zien zoals in de afbeelding hieronder.

Impressie entree Rivierweg

Ondanks dat de verbouwing veel impact heeft op het winkelcentrum, zorgen we ervoor dat de winkels goed bereikbaar blijven en proberen we je zo goed mogelijk te informeren over alle ontwikkelingen. 

Parkeren in het weekend

Kom je in het weekend naar de Koperwiek? Dan willen wij je graag wijzen op de mogelijkheid om te parkeren achter het stadhuis. Op dit veld zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en ligt op loopafstand van het winkelcentrum.

Op de hoogte blijven?

Blijf ons volgen via onze Facebookpagina of via de website voor de laatste updates over de verbouwing!