Vandaag geopend 12:00 - 17:30

Black Friday Night

25 november 2022 - 25 november 2022

Het is weer bijna tijd voor de avond waar iedereen op zit te wachten: Black Friday Night! Op 25 november beleef je in De Koperwiek de welbekende shopavond voor de echte professionals. Want zeg nu eerlijk, shoppen op Black Friday staat gelijk aan een intensieve workout! Van 17:00 tot 21:00 halen onze ondernemers weer hoge kortingen en te gekke extra’s uit de kast. We maken het feestje helemaal compleet met een optreden van niemand minder dan… Samantha Steenwijk! 🤩

Samantha Steenwijk
Een spontane artieste van Nederlandse bodem met een dijk van een stem. Het kan ook niet anders dan dat we het hebben over de enige echte Samantha Steenwijk! Zij zal ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan in Koperwiek. Trek je dansschoenen dus maar aan deze dag, want dit wordt swingen!

Shoppen tijdens Black Friday Night
Black Friday Night is dé ideale avond om jouw duurdere wishlist weer tevoorschijn te halen, de decembercadeaus alvast in huis te halen óf gewoon even lekker rond te neuzen (let op, het laatste is op eigen risico! 🤭). De ondernemers verwennen je deze avond namelijk graag met giga kortingen en acties. Zo weet jij jouw shoppingbag wel te vullen!

Black Friday Deals* 

 • Alexanderhoeve
  Onze enige echte Old Alex kaas van €9,95 de 500 gram voor €6,99! Proef buiten de sensationele Kalback fonduekaas en geniet van een leuke korting op gietijzeren pannen.
 • The Stone
  Speel memorie en win te gekke prijzen! In de winkelen hebben we 21% korting op diverse artikelen. Heb jij drie items gekocht? Dan mag jij drie kaartjes pakken. Heb je 6 artikelen gekocht, mag je er 6 pakken. Grote winkans dus!
 • Esprit
  Speel memorie en win te gekke prijzen! In de winkelen hebben we 21% korting op diverse artikelen. Heb jij drie items gekocht? Dan mag jij drie kaartjes pakken. Heb je 6 artikelen gekocht, mag je er 6 pakken. Grote winkans dus!
 • Specsavers
  Draai aan het Rad van Fortuin en win leuke prijzen! 
 • De Meiden
  Doe mee met het Rad van Fortuin en draai je eigen gewonnen korting. Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje. Direct te besteden in de winkel.
 • Brandstore 
  Ga voor de complete shopbeleving en maak samen met jouw vrienden de leukste foto's in de photobooth met gekke attributen. Direct te printen en ze zullen ook op je mail verschijnen. In de winkel krijg je 20% korting op de nieuwe collectie! *M.u.v. producten van Il Bucato Di Adele, WoodWick, Embrace Design & JANZEN
 • Streetone
  Ga voor de complete shopbeleving en maak samen met jouw vrienden de leukste foto's in de photobooth met gekke attributen. Direct te printen en ze zullen ook op je mail verschijnen. In de winkel krijg je 20% korting op de nieuwe collectie!
 • Etos
  Maak met jouw kassabon kans op een cadeaukaart van 50 euro! Lever je bon na het afrekenen in bij een van de collega's en jij krijgt een berichtje of je gewonnen hebt. 
 • Bloemistexpress
  Kom langs want ze geven 250 rode rozen weg! In de winkel krijg je vandaag ook 25% korting op alle kerstkransen.
 • De Visjuwelier
  Sjoel mee voor de winkel! Heb jij genoeg punten gescoord? Dan krijg je een gratis visje in de winkel. Iets meer honger? Scoor dan een tweede patatje of gebakken visfilet met korting!
 • Yummies & Churros 
  Jammie! Gratis Bubble tea bij aankoop van een grote portie Churros! 

*Deze lijst wordt aangevuld. 

Black Friday Night wordt een dolle avond. Hou je verlanglijstje bij de hand, bereid je voor om te swingen bij de enige echte Samantha Steenwijk en sluit je geslaagde shopdag af bij één van onze horecazaken!

Veel plezier!