Vandaag geopend 12:00 - 17:30

Black Friday Shopping Night

29 november 2019

Kortingen, kortingen en nog eens kortingen! Leg je portemonnee en een grote shoptas maar vast klaar, want vrijdag 29 november is het Black Friday Shopping Night in winkelcentrum De Koperwiek!

Naast een avond vol leuke aanbiedingen, zijn er nog veel meer redenen om die dag naar De Koperwiek te komen. Zo loopt er bijvoorbeeld een mobiele DJ door het winkelcentrum heen.

Prijzen

Er zijn ook leuke prijzen te winnen! Naast C&A wordt de servicebalie opgesteld, hier kunnen bezoekers op vertoon van hun aankoopbon een draai geven aan het rad en kans maken op mooie prijzen, waaronder een weekend lang een cabrio rijden (Volkswagen-actie). Daarnaast kunnen bezoekers hier hun aankoop in laten pakken bij de inpakservice.

Niet alleen in de avond kun je profiteren van leuke aanbiedingen, maar ook overdag doet De Koperwiek mee aan Black Friday! Tot 21.00 uur ben je welkom om langs te komen!

Hopelijk zien we je dan!

Win een E-scooter!
Wil jij kans maken op een E-scooter? Vul dan snel het formulier hieronder in en schrijf je in voor de nieuwsbrief!Actievoorwaarden E-scooter.pdf