Cupido voor één dag

3 februari 2018
Cupido voor één dag

Het is bijna Valentijnsdag en dat vieren we in de Koperwiek met het meest romatische event van het jaar: Cupido voor één dag. Win jij een romantisch uitje voor jouw favoriete koppel?

Valentijnsdag

Valentijnsdag is dé dag om je liefde uit te spreken naar elkaar. Of je al jaren gelukkig samen bent of dat je een geheime liefde hebt, het is en blijft een dag waar we graag onze liefde extra uiten. 

Ken jij nu een prachtig koppel die jij een romantisch uitje gunt en heb jij altijd al voor Cupido willen spelen? Dan is dit je kans!

Cupido voor één dag

Op zaterdag 3 februari kan jij Cupido voor één dag zijn.  Kom 3 februari tussen 11:30 en 16:30 uur naar de Koperwiek en neem plaats in de speciale liefdessetting op het plein bij de H&M in de Koperwiek en laat de presentator weten welk koppel volgens jou een romantisch uitje verdiend en waarom en wat ze gaan doen. Iedereen, jong én oud, kan meedoen! 

Spreek jouw wens uit

De wens die je uitspreekt voor jouw favoriete koppel kan van alles zijn. Van een romantisch diner voor twee tot een wellness avond en van een dagje toeren in een oldtimer tot een sportieve dag voor avonturiers. Deel jouw leuke of originele wens met ons op deze dag en maak kans op deze mooie verrassing voor het liefdeskoppel. 

De mooiste opnames vind je terug op onze Facebookpagina, waarvan één opname op zaterdag 10 februari beloond wordt met een romantisch uitje op jawel... Valentijnsdag! 

Heb jij een koppel in gedachte? Dan zien we jou graag op zaterdag 3 februari in de Koperwiek!