De Koperwiek viert Halloween

28 oktober 2016 30 oktober 2016
De Koperwiek viert Halloween

Van vrijdag 28 t/m zondag 30 oktober viert De Koperwiek Halloween! Deze drie dagen staat het gehele winkelcentrum in het teken van Halloween. Er zijn verschillende activiteiten voor jong en oud, zoals een pompoenspeurtocht op alle dagen, een straattheater en verschillende acts! Lukt het jou om de speurtocht goed op te lossen? Dan kun je je antwoord inleveren op het kinderpleintje en wie weet ontvang je wel een leuke prijs!

De vrijdag staat in het teken van late-night shopping, er worden aantrekkelijke kortingen aangeboden terwijl verschillende acts, zoals een echte vuurspuwer, de avond nog specialer maken.

Op zaterdag wordt de spanning nóg meer verhoogd, er lopen namelijk enge heksen rond, en een tovenaar met zijn draak. Daarnaast is er een straattheater te zien in Halloweenstijl en kunnen er op het pleintje Halloweenspellen gedaan worden. Misschien wordt jij wel omgetoverd tot een heks?

Wil jij jezelf laten schminken als een eng wezen en daarna samen met alle andere enge wezens meelopen in de 'trick en treat' optocht? Dat kan op zondag 30 oktober! Daarnaast worden er weer Halloweenspellen gespeeld op het pleintje en vindt natuurlijk de pompoenspeurtocht plaats!

Heb jij gouden tips voor Koperwiek?
Geef je mening via deze link >>