De leukste Vaderdagtips voor jou!

14 juni 2018
De leukste Vaderdagtips voor jou!

Zondag is het Vaderdag! Daarom hebben we speciaal voor jou de leukste Vaderdagtips op een rijtje gezet. Bekijk ze snel hieronder.

Papa de fijnproever

Lekker eten of heerlijk borrelen, welke vader houdt daar niet van? In Koperwiek vind je veel winkels met heerlijke delicatessen. Wat dacht je van ambachtelijke chocolade en bonbons van Chocolaterie Puur Creatie of een lekker stuk gebak van Limburgia 't Vlaaienpunt of Bakker Klootwijk. Een groot assortiment aan kipborrelhapjes vind je bij Kip ik heb je, om samen te delen.

Papa de sportman

Zit jouw vader regelmatig op de racefiets of heeft hij liever een flink aantal kilometers in de benen? Voor de sportieve papa kun je terecht bij Aktiesport! Is papa meer een soccerfan? 100% Voetbal is de speciaalzaak op het gebied van voetbal.

Papa de boekenworm

Zit jouw vader graag met zijn neus in de boeken? Geef hem een spannend boek cadeau van De Derde Druk. Daar kan hij weer een tijd mee vooruit! 

Papa de koffieliefhebber

De ochtend beginnen met een kop koffie doen de meeste papa's graag. Dat is natuurlijk nog fijner uit een speciale papa-mok! Je vind er verschillende bij Xenos, Blokker en Hema

Natuurlijk vind je in Koperwiek nog veel meer winkels waar jij vast een perfect cadeau voor jouw vader kunt vinden. Wees van harte welkom en laat je verrassen!