Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Cadeaustress? Doe je december inkopen bij De Koperwiek

2 december 2019 - 31 december 2019

Genieten van een lekker geurtje, blij zijn met een mooi sieraad of spelen met het tofste speelgoed. Je kunt vast iemand wel ergens blij mee maken. Heb jij nog cadeautjes nodig voor de feestdagen? Doe je inkopen in winkelcentrum De Koperwiek!

Of iemand nu houdt van parfum, sieraden, kookspullen of speelgoed, je koopt het hier allemaal. Vind je het toch lastig? Maak je dan vooral niet druk. Wij helpen je wel even. Hieronder hebben we wat ideeën voor je op papier gezet.   

Vrouwen:

Op zoek naar iets voor vrouwen? Koop dan een cadeautje bij Rituals. Met de producten van dit merk kun je genieten van een lekker bad, een warme douche, een kop thee of een ontspannende massage. Welke vrouw maak je hier nu niet blij mee? Liever iets blijvends geven? Koop dan een mooi sieraad bij Brunott Juwelier of Ben de Ridder. Is iemand een echte keukenprinses? Zoek dan wat leuke keukenspullen uit bij bijvoorbeeld Hema of Blokker. Laat je adviseren door de medewerkers.

Mannen:

Ook voor mannen shop je hier genoeg! Laat je voor een lekker geurtje adviseren bij Ici Paris of Douglas. Houdt hij van een borreltje op zijn tijd? Zoek dan een mooie fles uit bij Gall & Gall en laat hem feestelijk voor je inpakken. Is het een echte lezer? Koop dan een goed boek bij Boekhandel Derde Druk.

Kinderen:

Cadeautjes nodig voor kids? Ook dan zit je bij De Koperwiek goed. Bij Intertoys, Big Bazar en Action vind je het leukste speelgoed. Is hij of zij sportief? Aktie Sport heeft voor jonge sportievelingen genoeg! De sportcollectie zit bomvol mooie sportkleding, -schoenen en -accessoires.   

Dus heb jij nog last van cadeaustress? Kom naar De Koperwiek en scoor de leukste spullen!

Hopelijk zien we je snel!