Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Het is weer bijna National Glamour Day!

5 september 2019

Houd jij van beauty, fashion, glamour & glitter? Dan is deze dag speciaal voor jou! Op zaterdag 28 september ontvang je 20% korting bij meer dan 50 verschillende merken, modeketens en winkels. Natuurlijk ook in winkelcentrum De Koperwiek! Het enige wat jij hoeft te doen, is ervoor zorgen dat jij de National Glamour Day shoppingguide op zak hebt. 

Glamour Day in De Koperwiek stopt niet bij deze fantastische korting. Het hele winkelcentrum staat deze dag in het teken van fashion, beauty & lifestyle. 

Stylingtips 
We beginnen met een Q&A én Meet&Greet van de bekende Youtuber en Instagramhit Jessie Jazz Vuijk. Deze voormalige Miss Nederland legt dagelijks haar leven vast en deelt dit inmiddels met zo’n 225.000 volgers op Instagram en Youtube. Influencer en ‘huisvlogger’ Janice Blok heeft leuke winacties voor jullie in petto. Zij zal deze middag leuke stylingtips geven en natuurlijk maakt zij van deze dag weer een leuke Koperwiek-vlog.

Modellentraining
En er is nog meer! Jij kunt je deze middag zelf opgeven voor een modellentraining waarin jij wordt klaargestoomd voor een gratis fotoshoot! Daarnaast zijn er diverse beauty demo’s, turotials en andere inhakende acties van de winkeliers in De Koperwiek. 

Wil jij weten waar je de National Glamour Day shoppingguide kan krijgen en welke winkels er meedoen met de actie? Kijk dan op https://events.glamour.nl/national-glamour-day.

Hopelijk zien we jou zaterdag 28 september bij winkelcentrum De Koperwiek!