Het Huis van Sinterklaas

22 november 2017 3 december 2017
Het Huis van Sinterklaas

Het Huis van Sinterklaas komt voor de 3e keer terug in Capelle aan den IJssel! In winkelcentrum de Koperwiek kunnen alle kinderen een officieel pietendiploma behalen door allerlei leuke spellen met de Pieten te doen! Lees hieronder meer over alle activiteiten!

Sinterklaas in de Koperwiek

Van woensdag 22 november tot en met zondag 3 december kan je Sinterklaas en zijn Pieten elke woensdag en in de weekenden komen bezoeken in Het Huis van Sinterklaas in winkelcentrum de Koperwiek!

Openingstijden:
Woensdag 22 november van 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag 25 november van 10:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zondag 26 november  van 13:00 tot 17:00 uur

Woensdag 29 november van 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag 02 december van 10:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zondag 03 december van 13:00 tot 17:00 uur

Tijdens deze dagen zijn er allerlei leuke activiteiten voor de jonge bezoekers:

Het Pietendiploma

Tijdens het Huis van Sinterklaas kunnen kinderen hun Pietendiploma behalen! Heb je alle activititen bezocht? Dan word je beloond met een mooie handtekening van de enige echte Sinterklaas in Het Huis van Sinterklaas en natuurlijk heerlijk strooigoed van de Pieten!

Mijters Tellen

Een van de opdrachten is niet op één locatie, maar heeft te maken met de hele route. Kun je alle mijters van Het Huis van Sinterklaas vinden? Tel de mijters die je tegenkomt en vul het gevonden aantal in op je kleurplaat. Zorg dus dat je altijd goed oplet tijdens je wandeling door het winkelcentrum!

Amerigo’s Stal

Op het Amnestyplein staat het paard van Sinterklaas Amerigo in zijn mooi versierde stal. Samen met Piet mag je Amerigo aaien! Maar Amerigo staat niet alleen, ook zijn kleine opvolger is naar Nederland gekomen om alvast te wennen. Benieuwd? Kom dan zeker even een kijkje nemen!

Amerigo

Het Huis van Sinterklaas

Met trots kan je jouw ingevulde Pietenkleurplaat laten zien aan Sint en zijn Pieten. Sint zal je Pietenkleurplaat ondertekenen en dan heb je het Pietendiploma met vlag en wimpel behaald! 

Sinterklaas en zijn Pieten hopen jou snel te zien! 

Het Huis van Sinterklaas

Check hieronder een impressie van Hét Huis van Sinterklaas!

Heb jij gouden tips voor Koperwiek?
Geef je mening via deze link >>