Shopping Night 2017

24 november 2017
Shopping Night 2017

Black Friday Shopping Night én optreden Brace in winkelcentrum de Koperwiek

Een Shopping Night in de wintermaanden? Het kan in de Koperwiek! Op vrijdagavond 24 november vindt de eerste editie plaats van Shopping Night in winkelcentrum de Koperwiek.

Eerste editie Shopping Night

Op deze dag is het tevens Black Friday! Deze van oorsprong Amerikaans koopjesdag heeft inmiddels vaste voet gekregen op Nederlandse bodem en veel grote winkelketens spelen in op dit concept met diverse (hoge) kortingen. Dus sla alvast je slag voor de komende feestdagen!

Activiteiten en mini concert Brace

De winkels in de Koperwiek bieden aantrekkelijke (kortings)acties. Maar er is meer! Zo zijn er diverse dj’s & singer-songwriters, een inpakservice voor de feestdagen en lopend entertainment in de passages.

Ook vindt er een modeshow plaats in het winkelcentrum die wordt georganiseerd door HEMA, MS Mode en Douglas. Van 18:45 tot 19:15 uur showen kinderen mooie kinderkleding voor tijdens de kerstdagen. Van 19:30 tot 20:00 uur showen dames leuke dameskleding van MS Mode.

En zanger Brace komt ook naar de Koperwiek voor een mini concert! De zanger, bekend van o.a. The Voice of Holland en Expeditie Robinson, zal optreden om 22:00 uur op het plein bij Cappuzzino.

Kom jij ook naar de eerste Shopping Night in winkelcentrum de Koperwiek? Het belooft een leuke avond te worden!

Heb jij gouden tips voor Koperwiek?
Geef je mening via deze link >>