Sneak Preview in Koperwiek

7 mei 2018
Sneak Preview in Koperwiek

Vorige week namen vijf groepen deel aan de 'Sneak Preview'. Zowel ondernemers, bewoners als zakelijke contacten waren erbij. Lees hieronder meer over deze unieke rondleiding.

Kijkje achter de schermen

Vrijdagochtend werden vijf rondleidingen gegeven, waarbij je een kijkje kon nemen achter de schermen in Koperwiek. Deelnemers kregen de ontwikkelingen in de Koperwiek en de voortgang van de verbouwing achter de schermen te zien. De rondleiding werd erg positief ontvangen en als afsluiting werd gezamenlijk nog een heerlijke kop koffie gedronken!

Pootafdruk van De Koperwiek

De deelnemers kregen informatie over alle ontwikkelingen in de Koperwiek en de ontwikkelingen binnen de passage en in de parkeergarage. Ook werd het toekomstige logo van de Koperwiek toegelicht. Daarin wordt het patroon dat nu ook zichtbaar is op de wanden (zoals tussen Jumbo en Adriaanse Tom) gebruikt. Wist jij dat dit patroon is gemaakt op basis van een pootafdruk van de vogel 'De Koperwiek'?

De afgelopen 9 maanden zijn veel zichtbare vorderingen gemaakt tijdens de verbouwing van Winkelcentrum De Koperwiek. De laatste verbouwingsupdates van Koperwiek lees je op de pagina Koperwiek Verbouwt

sneakpreview2_koperwiek_640x320.jpg
sneakpreview3_koperwiek_640x320.jpg
sneakpreview4_koperwiek_640x320.jpg
sneakpreview5_koperwiek_640x320.jpg