Winactie: TUI Citytrip winnen met één druk op de knop

28 oktober 2017
Winactie: TUI Citytrip winnen met één druk op de knop

Met één druk op de knop een citytrip winnen? Dat kan op zaterdag 28 oktober bij de TUI in winkelcentrum Koperwiek.

Raad de juiste stad

TUI heeft in samenwerking met KLM een hele leuke actie voor je in petto! De TUI vestiging in de Koperwiek heeft aanstaande zaterdag 28 oktober een paal met rode knop bij de voordeur staan. Wanneer je op de knop drukt, krijg je een kort filmpje te zien van een stad. Het filmpje laat beelden zien die gefilmd zijn vanuit de ogen van iemand die door de stad fietst, loopt of rijdt. De beelden laten juist nog de onontdekte plekken zien.

Raad jij welke stad wordt getoond in het filmpje? Dan maak je kans op een reischeque voor een TUI citytrip in combinatie met KLM ter waarde van maar liefst €445,-. Uit alle goede antwoorden worden zes prijswinnaars geselecteerd!

Samenwerking met KLM

De actie wordt uitgevoerd in samenwerking met KLM. Daarnaast zullen TUI en KLM de komende maanden ook gaan samenwerken rondom de lopende actie 'Stad van Maand'. Hierbij wordt er maandelijks een stad uitgelicht met standaard vijftig euro korting, gratis parkeren op Schiphol en maandelijks wisselende voordelen zoals gratis toegang tot attracties of entreekaarten voor een museum.

Heb jij gouden tips voor Koperwiek?
Geef je mening via deze link >>