Valentijnscadeau tips!

7 februari 2018
Valentijnscadeau tips!

Woensdag 14 februari is het weer zover, de meest romantische dag van het jaar genaamd Valentijnsdag!

De ultieme dag om jouw (anonieme) liefde eens goed in de watten te leggen, om te laten weten dat je hem of haar lief hebt. Maar wat is nou een leuk Valentijnscadeau? Heb je even geen cadeau inspiratie? Geen probleem! Wij geven je graag leuke Valentijnscadeau tips, zodat jij jouw geliefde kan verrassen met het perfecte cadeau! En is het niet super handig dat je alle cadeautjes gewoon bij De Koperwiek kan kopen?

1. Boekenwurm

Is jouw geliefde een echte boekenwurm? Dan is het een tof idee om een goede roman cadeau te geven! Zo kan je bij boekenwinkel De Derde Druk in De Koperwiek altijd terecht voor een goed boek, en de mooiste Valentijnskaarten!

2. Lekkere fles wijn

Samen met je partner genieten van een lekkere fles rode wijn, dit klinkt toch als een heerlijke Valentijns-date? Ga dan eens langs bij Gall & Gall en laat je hier adviseren.

3. Prachtige bloemen

Met een mooie bos bloemen maak je de meeste vrouwen heel blij! Dit is dus een tip om te onthouden voor andere gelegenheden. Bij Bloeiend.nl helpen ze je graag aan een mooi boeket.

4. Chocolade

Een doosje bonbons of goede chocolade reep geven is niet alleen heel lekker maar ook romantisch! Want vergeet niet de liefde van de vrouw gaat door de maag! Ga eens langs bij Puur Creatie voor de lekkerste presentjes van chocolade!

5. Parfum

Mannen en vrouwen zijn dol op lekkere geurtjes! Waarom verras je jouw Valentijn niet met een heerlijke parfum die je vindt bij Ici Paris XLDouglas of Rituals?

P.s. het is natuurlijk ook super leuk om je moeder, buurvrouw of andere bekende te verrassen op Valentijnsdag, gewoon omdat je om ze geeft! Alle ondernemers van De Koperwiek staan graag voor je klaar!