Win een VIP Moederdag!

2 mei 2017 14 mei 2017
Win een VIP Moederdag!

Het is bijna Moederdag! Heb jij ook zo'n lieve moeder of partner die altijd voor je klaarstaat? Dan verdient zij het zeker om een dagje flink in de watten te worden gelegd. 

Zoek niet verder want wij hebben het perfecte moederdagcadeau voor haar!

De verwendag
Een compleet verzorgde dag waarbij jouw moeder op handen en voeten wordt gedragen. Klinkt dat niet super? Geef je moeder dan nu op voor de Moederdag VIP dag en laat haar genieten van een compleet verzorgde dag.

Op deze dag wordt je moeder samen met één introducé opgehaald door een limousine waarna ze worden afgezet bij de Koperwiek. Hier staat een shoppingassistant klaar om jouw moeder aan een fantastische nieuwe outfit te helpen, waar ze diezelfde avond nog de show mee kan stelen.

Van al dat shoppen krijg je natuurlijk trek, daarom kunnen ze na het shoppen samen genieten van een uitgebreid diner. Maar dat is nog niet alles! Na het diner is het tijd voor een spectaculaire avond bij Carré. Uiteraard worden ze hier in stijl afgezet door de limousine. Onder het genot van een hapje en een drankje wonen ze de voorstelling 'Cirque Éloize' bij. Na de voorstelling worden ze weer lekker met de limousine naar huis gebracht.

Hoe zorg je ervoor dat jouw moeder deze verwendag wint?
Geef hieronder je moeder op voor deze heerlijke verwendag en geef in 14 woorden aan waarom jouw moeder of partner deze VIP Moederdag verdient.

Houd onze Facebookpagina in de gaten want op 14 mei maken wij de winnaar bekend! Daarnaast ontvangen alle genomineerde moeders een kortingscoupon van 10% voor het Koninklijk Theater Carré!

Heb jij gouden tips voor Koperwiek?
Geef je mening via deze link >>