Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Parkeren Capelle aan den IJssel

Tijdens je bezoek aan De Koperwiek parkeer je je auto gratis. Met bijna 300 parkeerplaatsen in de ruime parkeergarage en 900 parkeerplaatsen in de directe omgeving parkeer je eenvoudig en snel. Gebruik tijdens het parkeren wel de parkeerschijf, dan parkeer je maar liefst drie uur lang gratis. Via de rolbaanpaden of de lift kom je snel en gemakkelijk mídden in De Koperwiek uit.

De parkeergarage is maandag t/m zaterdag geopend van 8:00 tot 22:00 uur en op zondag van 11:30 tot 22:00. Klik op 'contact & route' en kies 'route auto' om direct naar het winkelcentrum te navigeren.

Familieparkeren 

Op de eerste laag van de parkeergarage van winkelcentrum De Koperwiek in Capelle aan den IJssel zijn diverse familieparkeerplaatsen beschikbaar. Hier kun je extra ruim parkeren zodat je met het gezin gemakkelijk uit de auto kunt stappen. Ga naar 'contact & route' om direct naar het winkelcentrum te navigeren.

Parkeren mindervaliden

In de parkeergarage van De Koperwiek in Capelle aan den IJssel zijn plaatsen beschikbaar voor mindervaliden. In de parkeergarage zijn hiervoor plekken beschikbaar op P1 en P2. Je mag hier maximaal drie uur parkeren. 

Rolstoel nodig? Neem contact op met The Point en zij zorgen ervoor dat er een rolstoel klaar staat en ze kunnen hem zelfs komen brengen! 

welcoming1 Created with Sketch.