Vandaag geopend 12:00 - 17:30


Maak kennis met The Point: hét gloednieuwe servicehart van De Koperwiek! Hier kun jij terecht voor allerlei handige services om jouw bezoek aan het winkelcentrum makkelijker én leuker te maken.

The Point, jouw plek om…

✔️ De enige echte Max Mobiel te boeken
✔️ Vragen te stellen bij de informatiebalie
✔️ Pakketjes weg te brengen of op te halen
✔️ Gratis een powerbank, buggy of rolstoel te lenen
✔️ Je mobiele telefoon op te laden
✔️ Je OV-chipkaart op te waarderen
✔️ De Koperwiek Cadeaukaart te kopen
✔️ Documenten te kopiëren
✔️ Pasfoto’s te maken
✔️ Veilig te pinnen


information7 Created with Sketch.

Informatiebalie

Bij de informatiebalie van The Point kun je terecht met al je prangende vragen over het winkelcentrum. De hosts van The Point staan je graag te woord om je verder te helpen. Kom dus snel eens langs voor een vraag, een praatje of een van de andere services van The Point.  


Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag | 09:30 - 22:00 uur
Zondag | 12:00 - 22:00 uur
* De openingstijden van The Point kunnen afwijken op bijzondere dagen.


Adres

Koperwiek 47
2903 AD
Capelle aan den IJssel


Plattegrond

The Point vind je schuin tegenover H&M aan het plein voor de Every Deli versstraat. Bekijk hier de plattegrond.


Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een ritje boeken bij de Max Mobiel? Neem dan telefonisch contact op via 06-10957381 of stuur een mailtje naar thepoint@dekoperwiek.nl

 

Kijk voor de actuele openingstijden op onze openingstijden pagina.

Lees meer

Max Mobiel

De Koperwiek ondersteunt sinds 2019 de Stichting MAX Capelle. Stichting MAX Capelle verzorgt, binnen Capelle aan den IJssel, het vervoer voor mensen die moeilijk achter hun voordeur vandaan komen. Dit gebeurt met de elektrische MAX Mobiel. De ritten kosten €1 per rit en worden gedaan door vrijwilligers.

Tevens rijdt MAX Capelle voor de voedselbank Capelle en brengt pakketten weg naar degene die dit het hardst nodig hebben.

Boek nu je rit!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een ritje boeken bij de Max Mobiel? Neem dan telefonisch contact op via 06-45274886 of boek je rit aan de balie bij onze hostess!

Max mobiel video

 

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag | 09:30 - 22:00 uur
Zondag | 12:00 - 22:00 uur
* De openingstijden van The Point kunnen afwijken op bijzondere dagen.


Adres

Koperwiek 47
2903 AD
Capelle aan den IJssel

Lees meer

Pakketservice

Pakketservice

Bij The Point is het mogelijk om pakketjes te versturen en te ontvangen. Je kunt al jouw paketten ontvangen en verzenden van de meeste pakketvervoerders zoals UPS, DHL, GLS, DPD, Mondial Relay,of Budbee. Breng of haal je pakketje aan de balie of maak gebruik van de pakketkluis.

Lees meer

Geldautomaat

The Point is van alle gemakken voorzien. Een geldautomaat kan daarom niet ontbreken. Hiermee kun je veilig en snel pinnen of geld storten!

 

 

 

 

 

 

Pakketkluis

In de pakketkluis kun je gemakkelijk pakketjes ophalen en retourneren. De pakketjes worden bewaard op naam in een kluis en worden vervolgens gesorteerd en meegegeven aan de pakketservice UPS, DHL, DHL express, GLS, DPD, Mondial Relay,of Budbee. Heb je een pakketje besteld en The Point als ophaalpunt gekozen? Dan kun je hem natuurlijk op komen halen.

 

Lees meer

Cadeaukaart

De Koperwiek Cadeaukaart is verkrijgbaar bij The Point of via de webshop. Daarmee geef je maar liefst 30 winkels cadeau in één kaart! Je kunt het bedrag verspreiden over verschillende winkels en horecazaken. Zo schenk je de luxe van keuze! 

Voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar: met deze cadeaukaart maak je iedereen blij. Je schenkt je geliefde, ouders of vriend(in) hiermee een persoonlijke keuze uit het diverse aanbod van winkelcentrum De Koperwiek. Maak het cadeau persoonlijk door er een eigen boodschap op te schrijven.

De Koperwiek Cadeaukaart kan opgeladen worden met een bedrag naar keuze (van €5 tot €250) en blijft na opladen twee jaar geldig. Je hoeft de cadeaukaart niet in één keer op te maken en je kunt het bedrag verspreiden over verschillende winkels. Bekijk hier alle deelnemende winkels.

Bestel hier direct De Koperwiek Cadeaukaart! 

Lees meer

OV-chipkaart opwaarderen

Weinig dingen zijn vervelender dan een OV-chipkaart met te weinig saldo. Daarom kun je bij The Point je OV opwaarderen. Zo weet je zeker dat je na een lekker dagje shoppen terug naar huis kan. Wel zo handig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer

Uitleenservice

Rolstoel of buggy uitleen:

In De Koperwiek vinden wij het belangrijk dat iedereen kan genieten van onze services en ons uitgebreide aanbod, ook mensen die slecht ter been zijn. Daarom is het mogelijk om bij The Point gratis een buggy, rolstoel of rollator te lenen. De service is gratis maar de beschikbaarheid is beperkt dus een reservering maken is aan te raden! 

Powerbank uitleen:

Kun je niet stoppen met shoppen maar is je telefoon bijna leeg? Leen dan gratis een van onze powerbanks bij The Point en jouw telefoon gaat 100% opgeladen mee naar huis aan het einde van je shopsessie!

Lees meer

Gevonden voorwerpen

Ben je iets verloren tijdens het shoppen? Informeer dan bij The Point naar de gevonden voorwerpen. Ook als je iets gevonden hebt wat niet van jou is, kun je dat afgeven bij The Point en zij bewaren netjes alles totdat het opgehaald wordt. 

AED & EHBO

Doen er zich calamiteiten voor of is er een noodgeval? Meld dit dan aan de beveiliging of bij een medewerker van The Point. 

Niet alleen in The Point maar ook op de volgende twee locaties tref je een AED aan:

Tussen Blokker en Albert Heijn >

Centrumpassage 23-25
2903 HA Capelle a/d Ijssel
010-2840137

Tegenover T-Mobile >

Centrumpassage 103
2903 HB Capelle a/d Ijssel

Lees meer

Maak kennis met The Point: hét servicehart van De Koperwiek! 

Hier kun jij terecht voor allerlei handige services om jouw bezoek aan het winkelcentrum makkelijker én leuker te maken. Bij het servicepunt staat er altijd iemand voor je klaar om je te helpen. Wil jij ook gebruik maken van alle praktische services die De Koperwiek te bieden heeft?