Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Vacature: Horecamedewerker La Place

11 juli 2022

Gezocht! Horecamedewerker

Hey horecatalent! Voel jij je helemaal thuis op deze locatie waar jij naast je studie gemakkelijk kan komen werken? Lees verder! De meeste voorkomende werkzaamheden zijn het maken en bereiden van verse sappen, salades en sandwiches en kassa diensten draaien. Heb je alles onder de knie? Dat zal je ook het gebak kan bereiden. Jij maakt gasten blij met heerlijk eten & drinken. Eén ding is zeker; het is er altijd een komen en gaan van mensen en jij helpt iedereen zo snel en zo goed mogelijk. Jij bent onze smaakmaker!

Meld je dan nu aan want wij zijn per direct op zoek naar een horecamedewerker die 10-32 uur in de week beschikbaar is.

Over La Place

Een kleine La place waar we met elkaar gastvrij klaar staan voor onze gasten

Wat ga je doen? 

Na een ochtend in de studiebanken te hebben gezeten, kun je vanaf 11.30 uur nog een paar uur werken. Eerst even bijkletsen met je collegas en dan ben je weer klaar om te knallen. Het ene moment ruim je de tafels af en maak je het buffet netjes en het andere moment smeer je een lekker broodje, mix je een smoothie of serveer je een salade. Vervolgens draai je nog een supersnelle kassa. Tijdens de spitsuren van het restaurant presteer jij het om het buffet goed bijgevuld en uitnodigend te houden. De gasten zijn enorm tevreden met je vriendelijke service, je hebt hebt een paar dikke complimenten gekregen. Top!

Wie ben jij? 

  • Ben jij creatief, een teamplayer, flexibel én klantgericht? Dan zoeken wij jou! 

Wat bieden wij jou?

  • Een 7-maanden contract met mogelijkheid tot verlenging.
  • Een mooi salaris, hierbij volgen we de Horeca CAO
  • Een keer per jaar een mooi teamuitje
  • Een leuke uitdaging met doorgroeimogelijkheden

Ben je enthousiast geworden? Mail dan nu je motivatie, CV en pasfoto naar karin.besuijen@vermaatgroep.nl. En wie weet sta jij binnenkort bij ons in de winkel! 

Kijk voor meer info op: www.werkenbijvermaat.nl