Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Vacature Shoeby Weekendhulp

18 oktober 2021

Shoeby zoekt weekendhulp!

Wil jij werken in de fashion en ben je gedreven in sales? Dan zit je bij Shoeby aan het juiste adres!

Wij zijn een organisatie waarin wij samenwerken en successen vieren, waar je gewaardeerd wordt en waar we elkaar inspireren en uitdagen met de nodige passie en humor.

Als weekendhulp werk je op de belangrijkste en meestal drukste verkoopdagen. Wij leiden je op tot een volwaardig verkoopmedewerker en als dat nog niet genoeg voor je is hebben wij genoeg doorgroeimogelijkheden. Jij voorziet elke klant van het beste styling advies en weet jij voor elke gelegenheid en de wensen van de klant wel wat te vinden. Jij bent een bekend en vertrouwd gezicht voor de klanten en deze komen dan ook graag terug naar de winkel. Als team zorgen jullie ervoor dat de winkel er tip top uit ziet, jullie maken er een feestje van om bij Shoeby te werken én te shoppen!

Je bent gastvrij, service gericht en representatief. Je bent zeer sociaal, zit vol energie en helpt elke klant met een glimlach van oor tot oor. Je hebt een goede feeling voor mode en bent niet bang om jouw deskundig advies aan klanten te geven.

 

Interesse? Kijk op de website https://www.werkenbijshoeby.nl/vacature-weekendhulp/weekendhulp-capelle-aan-den-ijssel-210823!