Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Winkels

Lees meer
B
Bakker Klootwijk
J
Jumbo
L
Limburgia 't Vlaaienpunt

Bakker Capelle aan den Ijssel

In het winkelhart van Capelle aan den Ijssel vind je Bakker Klootwijk. De bakker heeft in 2017 zelfs haar 66-jarig bestaan gevierd én dat proef je. Met de vakkundigheid, keuze van ingrediënten en passie waarmee de delicatessen worden bereid is Bakker Klootwijk uniek in haar soort. Het bedrijf is geïnspireerd door zowel oude ambacht, als de vooruitstrevende wereldstad Rotterdam; een combinatie van het goede van vroeger en de ideeën van nu. De bakker in winkelcentrum Koperwiek heeft daarbij het hele jaar door scherpe acties en aanbiedingen, zodat ook kunt genieten van lekkernijen voor een klein prijsje. In het assortiment zijn zowel brood en banket, als snacks opgenomen; uiteraard gemaakt met eersteklas ingrediënten en er wordt rekening gehouden met allergieën. Kom snel langs en proef het overheerlijke aanbod!

Dagelijks verse vlaaien

Voor dagelijks verse vlaaien is Limburgia 't Vlaaienpunt dé plek in het winkelcentrum van Capelle aan den Ijssel. Je kunt hier terecht voor alle soorten vlaaien, verkrijgbaar in zijn geheel, voor de helft of in punten gesneden. Daarbij is er ruime keus in bodems, vullingen en smaken. Zin in een krokante bodem met roomvulling? Of een traditionele rijstevlaai en appelkruimelvlaai? Bij Limburgia in Koperwiek slaag je zeker! 

Zoek je een taart voor een feestelijke gelegenheid: bestel bij Limburgia de mooiste fototaarten met tekst, in de vorm en smaak naar keuze. Kom snel langs voor een lekkere punt vlaai in combinatie met een lekkere koffie of thee. Tot ziens! 

Openingstijden bakker Capelle aan den Ijssel

Benieuwd naar de de openingstijden en contactgegevens van de bakkers in ons winkelcentrum? Bekijk de betreffende winkelpagina's bovenaan deze pagina. Tot ziens in winkelcentrum Koperwiek!

In winkelcentrum Koperwiek in Capelle aan den Ijssel vind je meer dan 80 winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca. Ook dagelijkse boodschappen doe je met alle gemak in één van de drie supermarkten die het winkelcentrum rijk is: Albert HeijnJumbo en EkoPlaza. Daarnaast zijn er talloze bekende winkelketens én zelfstandig ondernemers om jou precies te bieden waar je naar op zoek bent. Ben je toe aan een break tijdens het winkelen? Zoek dan een plekje bij één van de lunchrooms, koffiezaken of restaurants die Koperwiek rijk is.

Dankzij onze ruime openingstijden kun je vaak bij ons terecht en parkeren is bovendien gratis!