Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Vacatures in De Koperwiek

Vacature: Restaurant Medewerker Q-Love

Vacature: Restaurant Medewerker Q-Love

5 februari 2024

Over Q-Love:
Restaurant Q-Love staat bekend om zijn heerlijke gerechten en vriendelijke sfeer. Wij zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste medewerker in de bediening om ons team te versterken. Of je nu op zoek bent naar een fulltime of parttime positie, bij ons ben je van harte welkom vanaf 16 jaar oud. Naast een competitief salaris bieden wij ook de mogelijkheid om te genieten van een gratis lunch of diner tijdens je dienst.

Functieomschrijving:
Als medewerker in de bediening bij Restaurant Q-Love ben je het gezicht van ons restaurant. Je zult verantwoordelijk zijn voor het bedienen van onze gasten, zowel achter de bar als aan tafel. Hoewel ervaring gewaardeerd wordt, is het niet vereist. Wat we zoeken is iemand die open staat om klantvriendelijk te zijn en te leren. Bij Restaurant Q-Love streven we naar een warme en inclusieve werkomgeving, waarin iedereen wordt aangemoedigd om bij te dragen aan het succes van het bedrijf als geheel.

Belangrijkste taken:

  • Bedienen van gasten achter de bar en aan tafel
  • Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid tonen
  • Assisteren bij het serveren van maaltijden en drankjes
  • Bijdragen aan een positieve en gastvrije sfeer in het restaurant

Salarisindicatie: Het salaris varieert tussen €8,- en €15,- per uur, afhankelijk van ervaring en leeftijd.

Interesse? Heb je interesse om ons team te komen versterken? Stuur dan een WhatsApp-bericht naar +31 6 39 23 13 68 en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Wil jij graag werken in De Koperwiek? Onze winkels & horeca zoeken nieuwe collega's.

Zodra er nieuwe vacatures zijn, wordt dit overzicht aangevuld. Wie weet zit jouw droombaan er wel tussen!