Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Jouw verblijf

Maak kennis met de service van De Koperwiek! 

In De Koperwiek in Capelle aan den IJssel bieden wij vele services waaronder servicehart The Point, gratis toiletten en speel- en zitplekken. Bekijk hieronder het overzicht. 

The Point

Hét servicehart van De Koperwiek. Hier kun je terecht voor allerlei handige services om jouw bezoek aan De Koperwiek makkelijker te maken. > Alles over The Point.

Tour
welcoming1 Created with Sketch.

Parkeren Capelle aan den IJssel

Bij winkelcentrum De Koperwiek in Capelle aan den IJssel kun je gratis parkeren. Er zijn circa 300 parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum aanwezig en met de parkeerschijf mag je tot drie uur gratis parkeren! Ook is er een parkeergarage met 900 plekken. Deze is van maandag t/m zaterdag geopend van 08:00 tot 22:00. Kies contact & route om direct naar het winkelcentrum te navigeren.

Parkeren mindervaliden

In de parkeergarage van De Koperwiek in Capelle aan den IJssel zijn plaatsen beschikbaar voor mindervaliden. In de parkeergarage zijn hiervoor plekken beschikbaar op P1 en P2. Je mag hier maximaal drie uur parkeren. 

Rolstoel nodig? Neem contact op met The Point en zij zorgen ervoor dat er een rolstoel klaar staat en ze kunnen hem zelfs komen brengen! 

Lees meer
welcoming16 Created with Sketch.

Laadpalen electrische auto's

Heb je een elektrische auto? In de parkeergarage van De Koperwiek in Capelle aan den IJssel zijn elektrische oplaadpalen beschikbaar! Je vindt deze zowel op de eerste, als op de tweede parkeerlaag van de parkeergarage, direct nabij de ingang naar De Koperwiek. Gebruik van de laadpalen is gratis.

Lees meer
service20 Created with Sketch.

Pinautomaat Capelle aan den IJssel

In winkelcentrum Koperwiek kun je op meerdere plekken contant geld pinnen. Bekijk de betreffende winkelpagina voor de openingstijden.

Albert Heijn > 
Centrumpassage 27-29
2903 HA Capelle a/d IJssel 
010-4502848 

Cigo >
Koperwiek 51-53
2903 AD Capelle a/d Ijssel
010-4505951

Jumbo >
Koperwiek 24
2903 AE Capelle a/d Ijssel
010-2844160

The Point >
Koperwiek 47
2903 AD
Capelle aan den IJssel

Lees meer
service17 Created with Sketch.

OV chipkaart opladen Capelle aan den IJssel

Reis je met het openbaar vervoer? Bij The Point, Albert Heijn, en het metrostation kun je jouw OV-chipkaart opladen. Bekijk de betreffende winkelpagina's hieronder voor meer informatie en openingstijden.

Albert Heijn > 
Centrumpassage 27-29
2903 HA Capelle a/d Ijssel 
010-4502848 

The Point >
Koperwiek 47
2903 AD
Capelle aan den IJssel

Lees meer
Group 6 Created with Sketch.

Toiletten & invalidentoilet

Winkelcentrum De Koperwiek in Capelle aan den IJssel heeft gratis openbare toiletten die zich naast Action / tegenover Zeeman bevinden. Voor gezinnen met jonge kinderen is er ook een familietoilet aanwezig. Bekijk de plattegrond van De Koperwiek voor de exacte locatie.

> Toon plattegrond van De Koperwiek

Lees meer
Group 12 Created with Sketch.

Verschoningsruimte voor kinderen

Je vindt de verschoningsruimte van De Koperwiek bij de openbare toiletten. In deze verzorgingsruimte is het ook mogelijk om in een comfortabele stoel je baby te voeden.

> Toon plattegrond van De Koperwiek

service37 Created with Sketch.

Rolstoeltoegankelijk

In De Koperwiek vinden wij het belangrijk dat iedereen kan genieten van onze services en ons uitgebreide aanbod, ook mensen die slechter ter been zijn. Alle winkels van De Koperwiek zijn rolstoeltoegankelijk.

Mocht je een rolstoel nodig hebben tijdens het bezoek aan ons winkelcentrum, kun je deze lenen bij The Point

Lees meer
service5 Created with Sketch.

Zit- & leesplekken

In De Koperwiek is er voldoende zitgelegenheid om even uit te rusten tijdens of na het winkelen.

information3 Created with Sketch.

Beveiliging

Voor gevonden voorwerpen, calamiteiten, onraad, facilitaire zaken en EHBO kun je terecht bij de beveiliging van Profi-Sec. De beveiliging bevindt zich op Stadsplein nummer 90 en is dagelijks aanwezig vanaf 9.30 uur (op maandag vanaf 12.00 uur).

Profi-Sec beveiliging 

T | 06-20538927
E | beveiliging_koperwiek@profi-sec.nl

 

Huismeester

Voor storingen en onderhoud is huismeester Peter den Hertog aanspreekpunt. Peter is bereikbaar op:

T | 06-40081845
E | huismeester@dekoperwiek.nl

> Toon plattegrond van De Koperwiek

 

Lees meer

Fietsenstalling

Ben je op de fiets? Bij winkelcentrum Koperwiek kun je je fiets gratis stallen in de bewaakte stalling aan de Duikerlaan.

Brommer- en scooterstalling

Ben je op de brommer of scooter? Bij winkelcentrum Koperwiek kun je je scooter of brommer gratis stallen in de bewaakte stalling aan de Duikerlaan.

service10 Created with Sketch.

Wifi

In De Koperwiek geniet je van gratis wifi. Zo kun jij remote werken, een appje sturen of lekker op Instagram scrollen.

information23 Created with Sketch.

EHBO

Voor gevonden voorwerpen, calamiteiten, onraad, facilitaire zaken en EHBO kun je terecht bij de beveiliging van Profi-Sec. De beveiliging bevindt zich op Stadsplein nummer 90.

Profi-Sec beveiliging 

T | 06-20538927
E | beveiliging_koperwiek@profi-sec.nl

> Toon plattegrond van De Koperwiek

Lees meer
information22 Created with Sketch.

Camerabewaking

Er is op veel plekken camerabewaking aanwezig in De Koperwiek. Meer informatie over de camerabewaking in het winkelcentrum lees je bij 'Disclaimer & Privacybeleid'.

service2 Created with Sketch.

Play & Relax

Je dagelijkse boodschappen doen én quality time doorbrengen met je kids? Dat kan! De Koperwiek heeft een overdekt speelplein waar kinderen gratis kunnen spelen. Je vindt deze speeltuin op het plein bij La Place en Doppio. Zo wordt een bezoek aan het winkelcentrum ontspannen en fun voor iedereen. Veel plezier!

> Toon plattegrond van De Koperwiek

Lees meer