Vandaag geopend 09:30 - 17:30
Horeca komt naar je toe!

Horeca komt naar je toe!

20 oktober 2020

De horeca van De Koperwiek komt naar je toe!

Blijf genieten van je favoriete eten en drinken van je lokale horecaondernemer! Landelijk geldt dat alle cafés en restaurants in ieder geval de komende 4 weken dicht moeten. De horecaondernemers in De Koperwiek blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook in deze lastige tijd dat een bezoek aan de horeca eventjes niet kan. In de lijst hieronder vind je de horecagelegenheden die open zijn voor afhaal en/of bezorging*.

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze horecaondernemers.

 

Lijst initiatieven horecaondernemers

Bagels & Beans

 • Afhaal
 • Bezorging

In Den Boekenkast & Wijnbar De Bank | www.restaurantdebank.nl & www.indenboekenkast.nl/bestellen/bestellen

 • Afhaal
 • Bezorging
Lees meer
Samen gezond - samen sterk

Samen gezond - samen sterk

16 oktober 2020

Update 14 oktober 2020

Beste bezoeker, 

Wij van winkelcentrum De Koperwiek doen er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. Gezien de stijging van het aantal COVID-19 besmettingen heeft de overheid nieuwe en verscherpte landelijke maatregelen aangekondigd op 28 september 2020. In lijn met dit advies en de nieuwe maatregelen hebben wij samen met onze winkeliers daarvoor de nodige maatregelen getroffen. Onderstaand vind je de maatregelen die gelden in de openbare gebieden van het winkelcentrum alsook de regels die specifiek toegepast worden in de winkels en horecagelegenheden zelf.

 

Maatregelen in de openbare gebieden van De Koperwiek

 • Geef jezelf en anderen de ruimte 

Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en winkelmedewerkers

 • Wees verstandig 

Stel je bezoek uit als je verkouden bent of griepklachten hebt

 • Draag een mondkapje in publieke ruimtes

Landelijk geldt het advies om in publieke ruimtes een mondkapje te dragen. Dat betekent dat er wordt geadviseerd om bij het bezoeken van het winkelcentrum een mondkapje te dragen. Dit is een advies, ook zonder mondkapje ben je welkom. In het winkelcentrum vind je een automaat met o.a. mondkapjes en desinfectiegel. Bij een winkelbezoek aan De Koperwiek kun je eenvoudig beschermingsproducten verkrijgen.

 • Het doel reinigt de middelen

We maken jouw winkelcentrum nog vaker schoon en op verschillende plekken staan hand desinfectie zuilen

 • Kies je moment 

Als niet iedereen tegelijk komt, is het makkelijker om afstand houden. Wij hebben voor jou de piek- en de daluren in kaart gebracht zodat jij het beste moment kunt kiezen voor jouw bezoek. Kies hier jouw moment

Naast de algemene maatregelen in de openbare gebieden van het winkelcentrum hanteren de winkeliers, daar waar van toepassing, de onderstaande regels met betrekking tot jouw en onze veiligheid.

 

Maatregelen in de winkels 

 • Er zijn nooit meer dan een maximum aantal toegestane klanten tegelijk aanwezig in de winkel

Zo kan iedereen 1,5 meter afstand houden van elkaar

 • Alle medewerkers zijn scherp op hygiëne

Alle medewerkers gebruiken desinfecterende gel en letten extra goed op hun persoonlijke hygiëne

 • De producten worden verantwoord aangevuld

Het aanvullen van producten gebeurt zoveel mogelijk buiten openingstijden of in afgesloten gangpaden

 • Kun jij contactloos en met pin betalen

Geen contant geld maakt het makkelijker om contact te vermijden

 • Rekenen we ook op jou

Stel je bezoek uit als je verkouden bent of griepklachten hebt, houd 1,5 meter afstand en hoest/nies in je ellenboog

 • Contactberoepen

Mensen met een contactberoep vragen hun klanten zich te registreren, net als in de horeca nu al gebeurt.

 • Koopavond tot 20:00 uur

Alle winkels m.u.v. de levensmiddelenbranche (zoals bijvoorbeeld supermarkten) gaan om 20:00 uur dicht op koopavonden.

 • Mondkapjes advies in de winkels

Sommige winkels hanteren een mondkapjesplicht, dit is te zien aan de sticker met daarop “Mondkapjes verplicht”. De stickers vind je op de puien van de winkels.

 

Maatregelen in de horeca 

Vanaf 14 oktober 22:00 uur zullen alle cafés en restaurants gesloten zijn voor de komende 4 weken. Afhaalrestaurants mogen open blijven. Gelukkig komt de horeca van De Koperwiek naar je toe! Bekijk hier welke restaurants open zijn voor afhaal en bezorging.

 

Zo blijven we samen gezond
#samensterk

Youtube Koperwiek
Lees meer
Back to School

Back to School

19 augustus 2020

Rekenen, taal, geschiedenis en gym. Leerlingen én docenten moeten er weer aan geloven: de scholen gaan weer beginnen. Na zes heerlijke weken vakantie is het tijd om de schooltas weer in te pakken. Hieronder geven wij een aantal tips hoe jij het schooljaar goed kunt starten!

 

Be prepared

Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens het nieuwe schooljaar. Zorg dat je van te voren alles al hebt ingeslagen. Denk aan schriften, mappen, een etui, een agenda, woordenboeken, een nieuwe rugzak en misschien wel een laptop. De leukste schoolspullen koop je natuurlijk bij Derde Druk.

 

Nieuwe outfit

Een frisse start maken op de eerste schooldag? Zoek dan een hippe nieuwe outfit bij elkaar in het winkelcentrum. In ons winkelcentrum vind je alles wat je maar nodig hebt op het gebied van kleding. Zo koop jij jouw nieuwste kleding bij Jeans CentreDe Meiden, Esprit, MustB Fashion of één van onze andere geweldige fashion winkels. Waar je ook van houdt, je vindt het hier allemaal!

 

After school

Even met je vrienden of vriendinnen chillen na schooltijd is en blijft natuurlijk ook erg belangrijk. Haal een voetbal bij de Voetbalshop en doe een partijtje panna knockout, even kijken wie de meeste poortjes kan geven. Haal in je pauze het "broodje bal" bij Kip ik heb je.

Geen zin om buiten te chillen? Pak dan de controllers erbij en speel samen met je vrienden Fall Guys of Fortnite. Kom eens langs bij Intertoys voor meer informatie en de leukste party games!

 

PAUZE

De pauze. Even heerlijk relaxen en je hoofd leegmaken met vrienden en vriendinnen en napraten over van alles en nog wat. Niet geheel onbelangrijk in de pauze: ETEN! Haal bij de Albert Heijn de nieuwe Allerhande of bekijk de recepten van Jumbo. Hierin staan ontzettend veel lekkere recepten voor in de broodtrommel. Zo maak je kipwraps, boterhammen caprese en gezonde snackrepen, zeker een aanrader. Zo zorg jij ervoor dat je weer met volle energie en focus de volgende lessen kunt volgen. Bijkomend voordeel is dat je je vrienden extra jaloers maakt met al dat lekkers!

 

Geniet!

Je schooltijd is één van de leukste en belangrijkste tijden van je leven, hoe moeilijk dat ook is om te geloven. Zorg er daarom voor dat je alles vastlegt en geniet van deze prachtige tijd. Maak bijvoorbeeld veel foto’s en plak deze in je agenda, vriendenboek of notitieboek of laat je vrienden hierin een boodschap schrijven. Zo vergeet jij dat ene geweldige schooljaar nooit meer, misschien komt het in de toekomst nog wel eens van pas. Een leuke agenda haal je gewoon bij Derde Druk.

 

De Koperwiek wenst jullie veel succes met het nieuwe schooljaar!

Lees meer
Vaderdag 2020

Vaderdag 2020

12 juni 2020

Binnenkort is het tijd om jouw vader, ouwe of gewoon papa, te verrassen op Vaderdag. Zondag 21 juni is de dag dat jouw vader in de spotlight staat.

Maar weet jij wat voor type jouw vader is? En weet jij welk cadeau het beste bij hem past? Wij helpen jou bij het kiezen van het perfecte cadeau!

 

De sportieve vader

Is jouw vader altijd degene die het hardst schreeuwt langs de zijlijn? Of de vader die nooit zijn favoriete sport mist op tv?

Dan is Aktiesport dé plek voor jou! Hier hebben ze alles om jouw vader nog fanatieker te maken in zijn favoriete sport! En anders een heerlijk geurtje van Etos, Douglas, ICI Paris XL of Rituals om hem weer lekker te laten ruiken na al die adrenaline.

 

De klus vader

Lijken de handen van jouw vader te veranderen in een hamer en schroevendraaier? En heeft hij áltijd een project om aan te sleutelen?

Om het hartje van jouw klus vader sneller te laten kloppen, klop je aan bij Blokker of Handyman. Zo mist hij geen enkel gereedschap en kan hij alles maken. In combinatie met een klusboek of -tijdschrift van de Boekhandel De Derde Druk heb jij het perfecte cadeau voor jouw klus vader!

 

De komische vader

Zet jouw vader zich weleens publiekelijk voor schut als hij weer eens gek aan het doen is? Wordt jouw moeder altijd gek van hem als hij weer streken aan het uithalen is? Houdt jouw vader je nog steeds weleens voor de gek?

Laat je vader eens zijn serieuze kant ervaren. Geef hem een goed boek cadeau waar hij wel eventjes zoet mee is van Boekhandel De Derde Druk.

 

De business vader

Is jouw vader altijd aan de telefoon om van alles te regelen? En heeft hij hart voor de zaak?

Dan is jouw vader een business vader! Geef hem een cadeaubon van zijn favoriete kleding- of schoenzaak, zoals Adam Brandstore, Adriaanse Tom, C&A of Nelson. Ook een lekker geurtje van Etos, Douglas, ICI Paris XL of Rituals doet het altijd goed! Of verras hem met de leukste sokken en stoer ondergoed van Hema!

 

De culinaire vader

Probeert jouw vader de meest uitdagende en lekkerste gerechten te koken? En zitten er afdrukken van spaghetti op het plafond?

Dan heb jij een keukenprins als vader. Hij vindt het heerlijk om culinaire en de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Bij Gall&Gall heb je de lekkerste dranken voor ieder gerecht! Wil jij dat je vader een diner voor jou gaat maken? Dan ben je bij Boekhandel De Derde Druk aan het juiste adres voor de meest fantastische kookboeken!

 

Kan je niet kiezen welk type jouw vader is? Of je vader nou fanatiek, handig, grappig, serieus of creatief is, bij Intertoys hebben ze spellen voor iedere vader om samen tijd met elkaar door te brengen.

 

Voordat je het perfecte cadeau aan je vader geeft, begin je de dag natuurlijk met een heerlijk ontbijtje. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een vers sapje, eitjes, broodjes en croissantjes. Je hoeft niet ver te zoeken, want bij Bakker Klootwijk en de supermarkten kun je alles vinden!

 

Wij wensen iedereen een fijne Vaderdag!

Lees meer
Kies een rustig moment voor jouw bezoek

Kies een rustig moment voor jouw bezoek

1 mei 2020

Beste bezoeker, 

Wij van het winkelcentrum De Koperwiek doen er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. Één van de genomen maatregelen is druktespreiding in ons winkelcentrum. Wanneer niet iedereen tegelijk zijn/haar boodschappen en benodigdheden komt halen, dan zijn we beter in staat de voorgeschreven 1.5m maatregel te hanteren. 

Om jou hierbij te helpen hebben wij de piek- en de daluren voor De Koperwiek in kaart gebracht. Raadpleeg het onderstaande schema om jouw bezoek aan De Koperwiek slim te plannen.

 

Bedankt voor je medewerking!

#samensterk

 

Piek- en daluren in De Koperwiek 
Onderstaand schema toont de maximale openingstijden van winkels in het centrum. De openingstijden van individuele winkels kunnen hiervan afwijken. Supermarkten hanteren meestal de ruimste openingstijden. Kijk voor de openingstijden van individuele winkels op de betreffende winkelpagina.

*Klik op de afbeelding voor een grotere weergave 


Het schema is gebaseerd op een sterk versimpeld druktebeeld per dag. De donker paarse kleur (druk) geeft een ander druktebeeld weer doordeweeks dan op zaterdag, daarom nog onderstaande ter verduidelijking.

Leuk als je dan komt:

Op maandag, dinsdag, woensdag en op zondag is het rustig tot gemiddeld druk in ons winkelcentrum.

Mocht je onderstaande momenten kunnen vermijden waarderen wij dat zeer:

Onze bezoekerspiek is op donderdag tussen 11:00 en 15:00 uur en op zaterdag tussen 12:00 en 16:00 uur.

 

Lees hier over alle maatregelen in De Koperwiek en bij de winkeliers 

Lees meer
Winkelcentrum de Koperwiek komt naar je toe!

Winkelcentrum de Koperwiek komt naar je toe!

26 maart 2020

Ben je niet in de gelegenheid om naar het winkelcentrum te komen? Wij komen graag naar jou!

De ondernemers in winkelcentrum de Koperwiek blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook in een tijd dat een bezoek aan het winkelcentrum niet vanzelfsprekend is. In de lijst hieronder vind je per winkel de webshop en/of de plek waar je kunt bestellen*

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze ondernemers.
 

Bij de volgende ondernemers kun je (ook) terecht via de webshop:

Lees meer
Updates over openingstijden winkels en Corona maatregelen

Updates over openingstijden winkels en Corona maatregelen

23 maart 2020

Let op, dit betreft een verouderd nieuwsbericht! Voor de actuele openingstijden, ga naar de openingstijden of bekijk de openingstijden per winkel.

Voor de actuele maatregelen in ons winkelcentrum bezoek deze pagina.

Beste bezoekers,

Wij doen er alles aan om de veiligheid in ons winkelcentrum te waarborgen en daarom volgen wij het beleid vanuit het RIVM dat op 23 maart is aangescherpt. Om ervoor te zorgen dat je jouw essentiële dagelijkse boodschappen in ons centrum kunt blijven doen, vragen we je aandacht voor de aangepaste maatregelen:

 • Wanneer je je niet goed voelt, hoest of verkouden bent, blijf dan thuis. 
 • Houd altijd anderhalve meter afstand van anderen en volg ook de maatregelen op die winkels nemen om ervoor te zorgen dat mensen deze afstand kunnen houden.
 • Bij groepen van drie of meer mensen die geen anderhalve meter afstand van elkaar houden, zullen wij handhaving inzetten. Gezinnen en mensen die in het zelfde huis wonen, zijn hiervan uitgezonderd.
 • Alle horeca, kappers en schoonheidsspecialisten zijn gesloten. Openingstijden van de overige winkels zijn onder dit bericht te vinden.
 • Bij veel winkels kun je ook online bestellen.
 • De speelpleinen en zitjes zijn gesloten.
 • Geplande evenementen zullen niet meer plaatsvinden tot 1 juni.
 • De frequentie van schoonmaak in het centrum is verhoogd. Zo worden de liftknoppen, roltrapleuningen en overige contactpunten een aantal malen per dag extra schoongemaakt met desinfecterend middel.

Bij voorbaat dank voor jullie begrip, samen staan we sterk!

In de tussentijd blijven wij de ontwikkelingen en communicatie vanuit de overheid en het RIVM volgen.

Eventuele updates op dit bericht worden toegevoegd aan dit artikel.

 

Update winkels en supermarkt(en)

De (meeste) winkels zijn geopend! Een heel aantal winkels hanteert aangepaste openingstijden. Wij proberen een zo goed mogelijk beeld hiervan te geven op deze pagina.

Alle horecagelegenheden zijn vanaf 16 maart gesloten. Bij veel horecagelegenheden is het mogelijk om gebruik te maken van afhaal- of bezorgservice.

De Albert Heijn is i.v.m. het coronavirus elke werkdag extra geopend van 07:00 tot 08:00 uur voor 70-plussers, mensen met een zwakke gezondheid en mensen die in de zorg werken.

Onderstaande winkels hanteren speciale openingstijden:

 • Adam: ma 12:00-17:30, di-vrij 09:00-17:30, za 09:00-17:00, zo 12:00-17:00
 • Adriaanse Tom: ma 12:00-17:00, di-vrij 09:30-17:30, za 09:30-17:00, zo gesloten
 • Aktiesport: ma-vrij 12:00-17:00, za 11:00-17:00, zo 12:00-17:00
 • Alja Mode: ma 12:00-17:00, di-za 10:00-17:00, zo gesloten
 • Bakker Klootwijk: ma-vr 08:00-17:30, za 08:00-17:00, zo gesloten
 • Ben de Ridder: ma 12:00-16:30, di-za 10:30-16:30, zo gesloten
 • Big Bazar: ma 11:00-17:30, di-vr 10:00-17:30, za 10:00-17:30, zo gesloten
 • Blokker: ma-vr 09:00-18:00, za 09:00-17:30, zo 12:00-17:00
 • Boek & Kantoorvakhandel Derde Druk: ma 12:00-17:30, di-vr 09:30-17:30, za 09:30-17:00, zo gesloten
 • Bonita: ma gesloten, di-za 12:00-16:00, zo gesloten
 • Bremer Opticiens: ma-za 12:00-17:00, zo gesloten
 • Brunott Juweliers: ma gesloten, di-za 09:30-17:30, zondag gesloten
 • Coco&Hazel: ma-woe gesloten, do-za 12:00-17:00, zo gesloten
 • De Meiden: ma-wo gesloten, do-za 13:00-17:00, zo gesloten
 • Doppio: ma-za 10:00-15:00, zo gesloten
 • Etos: ma 11:00-17:30, di-do 09:00-17:30, vr 09:00-18:00, zo 12:00-17:30
 • Eye Wish (op afspraak): ma 12:00-17:30, di-vrij 09:30-17:30, za 09:00-17:00, zo gesloten
 • Geveke Verlichting: ma 12:00-17:00, di-do 10:00-17:00, vrij 10:00-18:00, za 10:00-17:00, zo gesloten
 • Gezondheidswinkel: ma 11:00-17:30, di-vr 09:00-17:30, za 09:00- 17:00, zo gesloten
 • Groeneveld Brillen & Contactlenzen: ma gesloten, di-vrij 09:00-17:30, za 09:00-17:00, zo gsloten
 • Hans Anders: ma 11:00-17:30, di-do 09:00-17:30, vrij 09:00-21:00, za 09:00-17:00, zo 12:00-17:00
 • Hunkemöller: ma-vr 13:00-17:00, za 12:00-17:00, zo gesloten
 • ICI Paris XL: ma 12:00-17:30, di-vrij 09:30-17:30, za 09:30-17:00, zo 12:00-17:00
 • Janse Mode: ma 12:00-17:30, di-vrij 09:30-17:30, za 09:30-17:00, zo gesloten
 • Jeans Centre: ma gesloten, di-za 12:00-17:00, zo gesloten
 • Limburgia: ma-woe gesloten, do-za 09:00-16:00, zo gesloten
 • MS Mode: ma 12:00-17:30, di-vrij 09:30-17:30, za 09:30-17:00, zo gesloten
 • Naaiatelier De Koperwiek: ma-za 11:00-16:00, zo gesloten
 • Nelson: ma 12:00-17:30, di-vrij 09:30-17:30, za 09:30-17:00, zo 12:00-17:00
 • Norah: ma 12:00-17:00, di-za 11:00-17:00, zo gesloten
 • Only: ma 12:00-17:30, di-do 09:30-17:30, vrij 09:30-21:00, za 09:30-17:00, zo 12:00-17:00
 • Pearl: ma 12:00-17:30, di-vrij 09:30-17:30, za 09:00-17:00, zo gesloten
 • Phone Universe: ma-vrij 12:00-17:30, za 09:30-17:00, zo gesloten
 • Sandwich: ma 12:00-17:00, di-za 10:00-17:00, zo gesloten
 • Shoeby: ma-za 12:00-17:00, zo gesloten
 • SNS (alleen op afspraak): do 09:00-18:00
 • Specsavers: ma-do 09:30-17:30, vrij 09:30-21:00, za 09:30-17:00, zo 12:00-17:00
 • Street One: ma gesloten, di-za 11:00-17:00, zo gesloten
 • Terstal: ma 13:00-17:00, di-za 09:00-17:00, zo gesloten
 • Thuiszorgwinkel Vierstroom / Vegro Verpleegartikelen: ma-vrij 09:00-17:30, za 09:00-17:00, zo gesloten
 • T-Mobile: ma-vrij 09:30-17:30, za 09:30-17:30, zo gesloten
 • VanHaren: ma 12:00-17:00, di-za 10:00-17:00, zo 12:00-17:00
 • We Buy Gold: ma 12:00-17:30, di-vrij 09:30-17:30, za 09:30-17:00
 • Wok ’n Sushi (alleen afhaal): ma gesloten, di-zo 12:00-21:00
 • Xenos: ma 11:00-17:30, di-vr 09:00-17:30, za 09:00-17:00, zo 12:00-17:00
 • Zeeman: ma-do 12:00-17:00, vrij 12:00-18:00, za&zo 12:00-17:00

Onderstaande winkels zijn gesloten:

 • Brownies&Downies
 • Burger King
 • Grand Café & Restaurant In den Boekenkast
 • Happy Sranang (alleen bezorgen via website www.happysranang.nl)
 • La Place
 • Restaurant & Wijnbar De Bank
 • TUI (alleen telefonisch bereikbaar)
Lees meer
Versrecepten

Versrecepten

25 februari 2020

Fonduepannetje op tafel, schaaltjes met brood, tomaat, wortel, ravioli, salami, aardappeltjes en een goed glas wijn erbij. Kaasfondue is altijd een goed idee. Gezellig, heerlijk en bovendien hoeft niemand te koken.

Zelf kaasfondue maken

Ben jij nog geen kaasfondue-koning of koningin? Het basisrecept maak je in 3 simpele stappen.

Ingrediënten (voor 4 personen):
 • 600 g kaas naar keuze. 
 • 1 teen knoflook
 • 1 el maïzena
 • 300 ml droge witte wijn
 • 1 el citroensap
 • Rasp + kaasfonduepan
Bereiding:
 • Rasp de kaas/kazen grof. Wrijf de binnenkant van de fonduepan in met het snijvlak van de knoflook. Los de maïzena op in een paar el wijn.
 • Schenk de rest van de wijn in de fonduepan en breng op matig vuur aan de kook. Draai het vuur laag en roer de kaas in kleine porties erdoor. Blijf roeren tot de kaas is gesmolten.
 • Roer het maïzenamengsel door en meng dit met het citroensap door de fondue. Verwarm nog 2-3 min. tot een gladde, gebonden fondue. Breng op smaak met peper.

Tip: Kook het kaasmengsel niet te lang. Zo zorg je ervoor dat je kaasfondue smeuïg blijft.

Bron: Jumbo.com 

Lees meer
De Koperwiek verrast nietsvermoedende bezoekers

De Koperwiek verrast nietsvermoedende bezoekers

20 februari 2020

Het was voor sommige bezoekers een verrassing afgelopen vrijdag. Zij werden op de dag van de liefde in het zonnetje gezet. Binnen 1 jaar tijd heeft De Koperwiek maarliefst 6 miljoen bezoekers mogen ontvangen. Deze mooie mijlpaal werd op Valentijnsdag dan ook uitgebreid gevierd.

Nietsvermoedend werden bezoekers staande gehouden om vragen te beantwoorden over het winkelcentrum. Ondertussen, terwijl de bezoekers zich focusten op de camera, kwamen de samba-danseressen en een dansgroep van achteren steeds dichterbij. Vervolgens begon een dj te spelen en begon er een heuse flashmob.

In totaal werden vier bezoekers verrast. Zij ontvingen een teddybeer van anderhalve meter, een goodiebag en shoptegoed. Natuurlijk mocht op deze dag een mooie bos rode rozen niet ontbreken.

Vernieuwing
De afgelopen maanden is er een hele hoop gebeurd in winkelcentrum De Koperwiek. Denk aan de spiksplinternieuwe toiletten, het Speel & Ontspanningsplein, waar kinderen kunnen spelen en ouders kunnen ontspannen, de opening van de prachtig vernieuwde passage en vele nieuwe winkels voor een ruimere keuze en meer winkelplezier.

Volgens Alexander van Ooijen, Assetmanager bij Wereldhave, tonen de zes miljoen bezoekers aan dat de vernieuwing van De Koperwiek, die in 2017 begon, aanslaat bij bezoekers. “Wij luisteren bij de invulling ook naar onze bezoekers. Zij zijn mede onze leidraad. Is er behoefte aan een viswinkel, dan proberen wij dat toe te voegen aan het winkelaanbod.” 

Bekijk de video hieronder! 


 

Lees meer
Sla je slag tijdens de sale!

Sla je slag tijdens de sale!

13 januari 2020

Moet jij nodig weer eens shoppen? Dan hebben we goed nieuws! De leukste tijd van het jaar is namelijk weer aangebroken: SALE! Maar hoe kun je nou het beste winkelen? Wij hebben wat tips voor je op een rijtje gezet.

Shop niet alleen
Met zijn tweeën zie je altijd meer dan alleen. Daarnaast is het fijn om toch even te horen of dat jurkje nu wel of niet leuk staat. Valt hij net iets te ruim? Laat diegene even snel een andere maat voor je halen. Heel handig! En zeg nou zelf: shoppen met een vriend of vriendin is toch ook veel gezelliger! 

Maak een wensenlijstje
Met een lijstje shop je veel gerichter. Daarnaast koop je geen overbodige spullen en geef je dus niet onnodig veel geld uit. Bepaalde items heb jij waarschijnlijk toch al genoeg in je kast hangen.

Is het te combineren?
Leuk hoor, dat fel gekleurde blazertje. Alleen thuis kom je erachter dat het niet te combineren valt. Niet zo slim dus en ook nog eens zonde van je geld! Kies dus voor iets wat echt iets toevoegt aan jouw garderobe.

Durf te vragen
Hangt jouw maat er niet meer tussen? Geef niet meteen op! Ook al is het sale en zijn het waarschijnlijk de laatste stuks, vraag het toch even na bij een medewerker. Ook slim om altijd even het ‘terughangrekje’ bij de paskamers te checken. Wie weet kom je toch nog jouw maat tegen of zie je iets anders leuks hangen.

Bereid je voor
Niets is zo fijn om goed voorbereid op pad te gaan. Trek gemakkelijke schoenen aan. Heel vervelend om de eerste vijf minuten bezig te zijn met het uittrekken van je schoenen voordat je die mooi broek kan aanpassen. Trek basic lingerie aan. Zo ben je op elk type outfit voorbereid. Vergeet verder niet om een grote tas mee te nemen waar jij al jouw spullen in kan doen. Shop desnoods met een rugzak. Het is misschien niet heel fancy, maar ach, wel super handig! Zo heb je ook lekker je handen vrij.

Kan jij niet meer wachten om te shoppen? Kom dan gezellig langs! Hopelijk zien we je snel. 

Lees meer
Black Friday Shopping Night

Black Friday Shopping Night

29 november 2019

Kortingen, kortingen en nog eens kortingen! Leg je portemonnee en een grote shoptas maar vast klaar, want vrijdag 29 november is het Black Friday Shopping Night in winkelcentrum De Koperwiek!

Naast een avond vol leuke aanbiedingen, zijn er nog veel meer redenen om die dag naar De Koperwiek te komen. Zo loopt er bijvoorbeeld een mobiele DJ door het winkelcentrum heen.

Prijzen

Er zijn ook leuke prijzen te winnen! Naast C&A wordt de servicebalie opgesteld, hier kunnen bezoekers op vertoon van hun aankoopbon een draai geven aan het rad en kans maken op mooie prijzen, waaronder een weekend lang een cabrio rijden (Volkswagen-actie). Daarnaast kunnen bezoekers hier hun aankoop in laten pakken bij de inpakservice.

Niet alleen in de avond kun je profiteren van leuke aanbiedingen, maar ook overdag doet De Koperwiek mee aan Black Friday! Tot 21.00 uur ben je welkom om langs te komen!

Hopelijk zien we je dan!

Win een E-scooter!
Wil jij kans maken op een E-scooter? Vul dan snel het formulier hieronder in en schrijf je in voor de nieuwsbrief!Lees meer
Dag Sinterklaasje!

Dag Sinterklaasje!

28 oktober 2019

“Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. Daar wordt aan de deur geklopt. Wie zou dat zijn?” Sinterklaas en zijn pieten natuurlijk! Op zaterdag 16 november komen ze naar winkelcentrum De Koperwiek! 

Tussen 12.00 en 16.00 uur kan iedereen, die dat wil, een handje geven of de foto gaan met Sinterklaas en/of zijn pieten. De pieten zullen die dag door het winkelcentrum rondlopen en strooigoed uitdelen. Ook is er een heuse Pietenband aanwezig! 

Pieten-inpakservice
Op zaterdag 30 november en zondag 1 december vind je in De Koperwiek de Pieten-inpakservice. Deze pieten pakken cadeautjes zo leuk mogelijk voor je in! De Pieten hebben hier zelfs een speciale training voor gehad van de Hoofd-InpakPiet

Deze dagen zijn ook de TikTok Pieten in het winkelcentrum! Maak een leuk Tik-Tok filmpje samen met een Piet!

Hopelijk zien we jullie tijdens dit gezellige Sinterklaasfeest! 

Lees meer
Griezelen in De Koperwiek

Griezelen in De Koperwiek

26 oktober 2019

Vampieren, heksen en nog veel meer griezels. Je gaat ze 26 en 27 oktober tegenkomen in winkelcentrum De Koperwiek tijdens Halloween. Het hele winkelcentrum wordt dan omgetoverd tot een spookachtig Halloween-decor.

Durf jij langs te komen? Zo ja, dan kun je meedoen aan een spannende speurtocht! Hierbij maak je kans op spookachtige prijzen. De speurtocht kun je dat weekend ophalen bij de servicebalie. Kinderen kunnen zich tijdens deze dagen gratis laten schminken. 

Voor degenen die gewoon lekker willen shoppen, pas voor alle griezelige figuren die er rondlopen! 

Hopelijk gaan we jou zien tijdens dit griezelige Hallwoonweekend!  

Lees meer
Uitkomst speurtocht Halloween

Uitkomst speurtocht Halloween

25 oktober 2019

Super! Jij hebt de uitkomst van de Halloween-speurtocht gevonden!  Vul hieronder de -volgens jou- juiste uitkomst in!  Succes!

Antwoord kruiswoordpuzzel HalloKoperwiek

Antwoord kruiswoordpuzzel HalloKoperwiek

16 oktober 2019

Super! Jij hebt het antwoord op de kruiswoordpuzzel gevonden! Vul hieronder de -volgens jou- juiste uitkomst in! Uit alle deelnemers, die het antwoord goed hebben geraden, kiezen we 1 winnaar. Succes!

Shop de nieuwste najaarstrends tijdens Glamour Day

Shop de nieuwste najaarstrends tijdens Glamour Day

16 september 2019

Ben jij een glamour, lifestyle & fashion lover? Dan mag je National Glamour Day zeker niet missen! Op zaterdag 28 september doet winkelcentrum De Koperwiek mee aan deze dag. Houd daarom je National Glamour Day shoppingguide bij de hand en ontvang 20% korting bij H&M, Kruidvat en nog veel meer winkels. Wil je voor National Glamour Day inspiratie opdoen voor de nieuwste najaarstrends? Speciaal voor jou hebben we alvast 3 trends op een rijtje gezet:

ALL NATURAL
Natuur geïnspireerde tinten zijn dit najaar zeker niet te missen. Van camel bruin tot diepe rood-bruin kleuren. Ga lekker experimenteren en mix en match! Ga dit najaar bijvoorbeeld voor een tijdloze camel jas en straal elegantie uit.

EXOTIC
Dacht je dat de ‘dierenprintgekte’ voorbij was? Lucky you, want ook dit najaar kun je gaan voor deze gewaagde stijl! Kies eens voor een slangen-, panter of zebraprint. Van kledingstukken tot accessoires, deze prints zijn er ook dit najaar in allerlei varianten!

Tip: combineer een exotische dierenprint ook eens met chilipeper rood voor een ware killer combi!

50 SHADES OF RED
Vlam dit najaar met een felle roodtint, die tijdens de sombere winterdagen de boel flink kan opfleuren. Of ga juist voor roest bruin-rood, ook wel te vergelijken met de kleur van gekarameliseerde suiker (yam). Roodtinten van fel tot donkerrood, het mag allemaal dit najaar. Een ding is zeker: met de kleur rood straal je dit najaar een en al luxe uit!

Tip: Combineer donkerrood eens met een lichte perzik tint.

Wil je meer info over deze dag in winkelcentrum De Koperwiek? Klik hier voor meer info. 

Lees meer
Het is weer bijna National Glamour Day!

Het is weer bijna National Glamour Day!

5 september 2019

Houd jij van beauty, fashion, glamour & glitter? Dan is deze dag speciaal voor jou! Op zaterdag 28 september ontvang je 20% korting bij meer dan 50 verschillende merken, modeketens en winkels. Natuurlijk ook in winkelcentrum De Koperwiek! Het enige wat jij hoeft te doen, is ervoor zorgen dat jij de National Glamour Day shoppingguide op zak hebt. 

Glamour Day in De Koperwiek stopt niet bij deze fantastische korting. Het hele winkelcentrum staat deze dag in het teken van fashion, beauty & lifestyle. 

Stylingtips 
We beginnen met een Q&A én Meet&Greet van de bekende Youtuber en Instagramhit Jessie Jazz Vuijk. Deze voormalige Miss Nederland legt dagelijks haar leven vast en deelt dit inmiddels met zo’n 225.000 volgers op Instagram en Youtube. Influencer en ‘huisvlogger’ Janice Blok heeft leuke winacties voor jullie in petto. Zij zal deze middag leuke stylingtips geven en natuurlijk maakt zij van deze dag weer een leuke Koperwiek-vlog.

Modellentraining
En er is nog meer! Jij kunt je deze middag zelf opgeven voor een modellentraining waarin jij wordt klaargestoomd voor een gratis fotoshoot! Daarnaast zijn er diverse beauty demo’s, turotials en andere inhakende acties van de winkeliers in De Koperwiek. 

Wil jij weten waar je de National Glamour Day shoppingguide kan krijgen en welke winkels er meedoen met de actie? Kijk dan op https://events.glamour.nl/national-glamour-day.

Hopelijk zien we jou zaterdag 28 september bij winkelcentrum De Koperwiek!

Lees meer
Back2School: ben jij klaar voor het nieuwe jaar?

Back2School: ben jij klaar voor het nieuwe jaar?

2 september 2019

Rekenen, taal en gym. Leerlingen moeten er weer aan geloven: de scholen zijn begonnen! Na zes weken van vakantie is het tijd om de schooltas weer in te pakken. Maar heb jij wel alle spullen in huis?

Denk aan schriften, mappen, een etui, een agenda, woordenboeken, een nieuwe rugzak en misschien wel een laptop. Koop de leukste schoolspullen bij Winkelcentrum De Koperwiek! Zo wordt naar school gaan weer een feestje!

Ben je bijvoorbeeld nog op zoek naar een stoere, leuke, of mooie agenda? Dan is er keuze genoeg, want in het winkelcentrum vind je volop winkels waar jij jouw agenda kan scoren. Dit kan je doen bij onder meer Action, Blokker en Hema, maar ook bij Big Bazar en Zeeman.

Wil jij je eerste schooldag helemaal een frisse start maken? Zoek dan een nieuwe outfit bij elkaar! Misschien koop jij jouw nieuwste kleding wel bij C&A, H&M of The Stone. Waar je ook van houdt, je vindt het hier allemaal!

Winkelcentrum De Koperwiek wenst je veel succes met het nieuwe schooljaar!


Lees meer
Vacature: enthousiaste medewerker Choices gezocht

Vacature: enthousiaste medewerker Choices gezocht

7 augustus 2019

Met spoed nieuwe medewerker gezocht voor Choices! Ben je gek op mode? Ben je klantvriendelijk en ben je een echt verkooptalent? Dat zijn we op zoek naar jou!

Enthousiaste medewerker
Voor onze nieuwe vestiging van Choices in winkelcentrum De Koperwiek in Capelle aan den IJssel zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker!  

Werkzaamheden
Wij bieden een leuke en afwisselende full-time en/of part-time baan. De werkzaamheden die hierbij horen, zijn het helpen en adviseren van klanten, het draaien van de kassa, de winkel op orde houden, nieuwe collecties inhangen, bestellen en daarnaast verantwoordelijkheid dragen voor de winkel.

Merken 
De merken die wij verkopen zijn: Super Dry, Petrol, Jack&Jones, Cars, Vera Moda, JdJ, Street One, Ichi , Fransa en nog veel meer.

Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en cv naar j.steenks@live.nl. 

Lees meer
Nieuws | De serviceverbeteringen van het afgelopen jaar

Nieuws | De serviceverbeteringen van het afgelopen jaar

1 augustus 2019

Het afgelopen jaar heeft Winkelcentrum De Koperwiek hard gewerkt om de service van het winkelcentrum te verbeteren.

Ben jij benieuwd naar wat er allemaal is veranderd? Vlogster Janice Blok neemt je mee door het winkelcentrum en laat je de nieuwste serviceverbeteringen zien! 

Lees meer

Afgelopen events van De Koperwiek

Vier de liefde in De Koperwiek

Vier de liefde in De Koperwiek

14 januari 2020 - 1 januari 0001

Valentijnsdag: een dag waarop in de hele wereld de liefde wordt gevierd. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren. Of je nu je partner, een familielid, een goede vriend of vriendin óf je huisdier wil verrassen, het kan allemaal! Ook winkelcentrum De Koperwiek staat graag stil bij deze mooie dag en wil dat vieren met haar bezoekers. 

Ben jij nog op zoek naar een cadeau voor jouw geliefde? Dan zit je bij De Koperwiek goed. In het winkelcentrum vind je een ruime keuze aan winkels waar je de allermooiste en leukste cadeaus kan kopen voor jouw Valentijn. Schrijf eens een persoonlijk kaartje, haal een mooie bos bloemen of koop zijn of haar favoriete geurtje. Natuurlijk kan je hem of haar ook trakteren op een lekkere lunch. Waar je ook voor kiest, niets is leuker dan je geliefde te verrassen.

Bedankjes 

De Koperwiek wil het winkelend publiek graag op deze vrijdag 14 februari in het zonnetje zetten. We zijn er trots op dat we dit jaar 6 miljoen bezoekers mogen verwelkomen in ons winkelcentrum. Deze mooie mijlpaal hebben we binnen 1 jaar behaald en daarvoor willen we jullie bedanken. Dit doen we door middel van het weggeven van leuke cadeaus. Wees er dus bij! 

Succes 

De afgelopen maanden is er een hele hoop gebeurd in winkelcentrum De Koperwiek! Denk aan de spiksplinternieuwe toiletten, het Speel & Ontspanningsplein, waar kinderen kunnen spelen en ouders kunnen ontspannen, de opening van de prachtig vernieuwde passage en vele nieuwe winkels voor een ruimere keuze en meer winkelplezier. Kortom, allerlei hoogtepunten die we met jullie op de dag van de liefde willen vieren.

Kom dus vrijdag 14 februari naar winkelcentrum De Koperwiek en laat je verrassen!

Lees meer
Cadeaustress? Doe je december inkopen bij De Koperwiek

Cadeaustress? Doe je december inkopen bij De Koperwiek

2 december 2019 - 31 december 2019

Genieten van een lekker geurtje, blij zijn met een mooi sieraad of spelen met het tofste speelgoed. Je kunt vast iemand wel ergens blij mee maken. Heb jij nog cadeautjes nodig voor de feestdagen? Doe je inkopen in winkelcentrum De Koperwiek!

Of iemand nu houdt van parfum, sieraden, kookspullen of speelgoed, je koopt het hier allemaal. Vind je het toch lastig? Maak je dan vooral niet druk. Wij helpen je wel even. Hieronder hebben we wat ideeën voor je op papier gezet.   

Vrouwen:

Op zoek naar iets voor vrouwen? Koop dan een cadeautje bij Rituals. Met de producten van dit merk kun je genieten van een lekker bad, een warme douche, een kop thee of een ontspannende massage. Welke vrouw maak je hier nu niet blij mee? Liever iets blijvends geven? Koop dan een mooi sieraad bij Brunott Juwelier of Ben de Ridder. Is iemand een echte keukenprinses? Zoek dan wat leuke keukenspullen uit bij bijvoorbeeld Hema of Blokker. Laat je adviseren door de medewerkers.

Mannen:

Ook voor mannen shop je hier genoeg! Laat je voor een lekker geurtje adviseren bij Ici Paris of Douglas. Houdt hij van een borreltje op zijn tijd? Zoek dan een mooie fles uit bij Gall & Gall en laat hem feestelijk voor je inpakken. Is het een echte lezer? Koop dan een goed boek bij Boekhandel Derde Druk.

Kinderen:

Cadeautjes nodig voor kids? Ook dan zit je bij De Koperwiek goed. Bij Intertoys, Big Bazar en Action vind je het leukste speelgoed. Is hij of zij sportief? Aktie Sport heeft voor jonge sportievelingen genoeg! De sportcollectie zit bomvol mooie sportkleding, -schoenen en -accessoires.   

Dus heb jij nog last van cadeaustress? Kom naar De Koperwiek en scoor de leukste spullen!

Hopelijk zien we je snel!

Lees meer

Win een weekend rijden in een Audi-cabrio

29 november 2019 - 29 november 2019

Heb jij altijd al eens willen rijden in een Audi-cabrio? Dit is je kans! Vul hieronder het formulier in en misschien rijd jij dan binnenkort wel een weekend lang in deze auto!

 

Event | Paas-speurtocht!

Event | Paas-speurtocht!

20 april 2019

Op zaterdag 20 april vindt de Paas-speurtocht plaats in De Koperwiek!

Tegenover het terras van Doppio-espresso staat onze servicebalie, waar je de speurtocht tussen 11:00 en 16:00 uur kunt afhalen. Weet jij de oplossing van de speurtocht? Lever dan na afloop het formulier in en ontvang je cadeautje!

Natuurlijk is de Paas-haas ook van de partij… Kom dus op zaterdag 20 april naar De Koperwiek!

Lees meer
Extra Kerstkoopavond in december!

Extra Kerstkoopavond in december!

20 december 2018

Wil jij vlak voor de feestdagen nog even jouw slag slaan? Dan hebben wij een hele mooie mededeling voor jou.

Op donderdag 20 december is er namelijk een extra koopavond in Winkelcentrum De Koperwiek! 

Hierdoor heb jij nog een extra mogelijkheid om al jouw Kerstinkopen op tijd in huis te halen.
Uiteraard zullen alle verkoophuizen geopend zijn tijdens deze extra winkelavond! Wees je ervan bewust dat er ruim 280 gratis parkeerplekken zijn in de nieuwe parkeergarage van De Koperwiek; dat maakt het nóg iets prettiger. 

Lees meer
Event | Sinterklaas in De Koperwiek

Event | Sinterklaas in De Koperwiek

1 december 2018

Oh kom er eens kijken, want op zaterdag 1 december komen de Sint en zijn Pieten in winkelcentrum De Koperwiek! 

Het programma

Het gezellige Sinterklaasfeest in winkelcentrum De Koperwiek vindt plaats op zaterdag  1 december van 12:00 tot 16:00 uur. Zes Pieten lopen rond om heerlijk strooigoed uit te delen! 

Sinterklaas loopt samen met zijn twee Hoofd Pieten door het winkelcentrum, om alle kinderen te begroeten en een handje te schudden. Je kan zelfs op de foto met Sinterklaas!  Ook is er op verschillende dagen een inpakservice, speciaal door de Pieten! Bekijk hieronder de activiteiten en de tijden. 

Zaterdag 24 november | Pieten en inpakservice
Zondag 25 november | Pieten en inpakservice
Zaterdag 1 december | Pieten, bezoek Sint en zijn Hoofdpieten én de inpakservice

Vier het Sinterklaasfeest gezellig bij ons in winkelcentrum De Koperwiek. 

Lees meer
Win met je kassabon!

Win met je kassabon!

26 oktober 2018 - 23 november 2018

Win met je kassabon in De Koperwiek! Lees hieronder hoe jij kans maakt op hele leuke prijzen! 

Vanaf 26 oktober t/m Black Friday Shopping Night op vrijdag 23 november kan jij kans maken op fantastische prijzen! Kom met de kassabon van jouw aankoop in De Koperwiek (minimale aankoop € 25,-) naar het rad en laat deze afstempelen. Geef een goede draai aan het rad en maak kans op de fantastische hoofdprijs: Een TUI-Droomreis-Cheque t.w.v. € 2.000,- of de vele andere prachtige prijzen!

Het rad is aanwezig op 27 en 28 oktober en op 3, 4, 10 en 11 november.

Graag tot ziens in winkelcentrum De Koperwiek! 

Lees meer
Event | Black Friday Shopping Night

Event | Black Friday Shopping Night

23 november 2018

Op vrijdag 23 november is het Black Friday Shopping Night in De Koperwiek! Een avond vol entertainment, optredens en heel veel shoppen. 

Optreden Vinchenzo en Ali B

Het winkelcentrum is op vrijdag 23 november geopend tot 22:00 uur. Van 17:00 - 22:00 uur staat de avond in het teken van winkelen, entertainment en muziek. Vinchenzo, de zanger van The Voice Of Holland, en Ali B geven een geweldig optreden. Dat wil je zeker niet missen!

Vul je kassabon in en win!

In de periode t/m Black Friday Shopping Night op vrijdag 23 november, kan je hele leuke prijzen winnen met jouw kassabon (minimale aankoop €25 euro). Maak kans op de geweldige hoofdprijs: een TUI-Droomreis-Cheque t.w.v. €2.000 euro!

Lees hier meer over deze speciale winactie. 

Deals & acties

Black Friday Shopping Night is niet compleet zonder veel aantrekkelijke deals en kortingen! Je vindt deze bij onder andere de volgende winkels in het winkelcentrum: Lolita's, Douglas, Sandwich, Bremer Opticiens, Aktiesport, Esprit, Gall & Gall, Blokker, Limburgia, Bram Ladage, Nelson, The Stone, ICI Paris XL, Slager René van Schaik, Piet Lap Herenmode, Janse Mode, Adriaanse Tom, Sanne's Bedmode, 100% Voetbal, De Derde Druk en Geveke Verlichting. 

We zien je graag tijdens Black Friday Shopping Night in De Koperwiek!

Lees meer
Event | Happy Halloween

Event | Happy Halloween

26 oktober 2018

Vrijdag 26 oktober is winkelcentrum De Koperwiek omgetoverd tot een spookachtig Halloween-decor!

Het programma 

Kom jij ook langs om het enge feestje 'Happy Halloween' te vieren? Vanaf 16:00 uur is er voor de kinderen een hele spannende speurtocht! Ze worden prachtig geschminkt, krijgen een leuke opdracht mee en komen allerlei griezelfiguren tegen. Niemand gaat zonder cadeautje naar huis!

Om 21:00 uur start Lights in Motion, een spectaculaire LED-lichtshow met een prachtige choreografie, voor kinderen én volwassenen. Het is een adembenemend schouwspel met laserlicht, motion graphics, video en dans. 

Het winkelcentrum is op vrijdag 26 oktober geopend tot 22:00 uur

Opening parkeergarage

Vanaf vrijdagmiddag kan je met de auto terecht in de parkeergarage van De Koperwiek. Hier zijn maar liefst 280 parkeerplaatsen: dat maakt het winkelen een stuk gemakkelijker! 

Happy Halloween in de Koperwiek mag je zeker niet missen! Zien we jou op vrijdag 26 oktober? 

Lees meer
Event | Carrera Fun Tour in Koperwiek

Event | Carrera Fun Tour in Koperwiek

1 september 2018

Op zaterdag 1 september kan jij met Carrera racen in winkelcentrum De Koperwiek. 

Carrera Fun Tour

Op het evenementenplein in winkelcentrum De Koperwiek staat op 1 september een Carrera racebaan. Samen met jouw vrienden, ouders, neefjes, nichtjes, opa's en oma's beleef je veel plezier en actie op het racecircuit van Carrera. Alle deelnemers aan de race-wedstrijd kunnen kans maken op geweldige prijzen!

We zien je graag binnenkort in winkelcentrum De Koperwiek! 

Lees meer
Lucky Summer Weken

Lucky Summer Weken

16 juli 2018 - 26 augustus 2018

Wil jij in de zomervakantie kans maken op hele leuke prijzen? Vanaf 16 juli t/m 26 augustus zijn het de Lucky Summer Weken in winkelcentrum Koperwiek!

Maak kans op zomerse prijzen!

Kom lekker shoppen in winkelcentrum Koperwiek en maak kans op mooie prijzen. Tijdens de zomermaanden ontvang je namelijk bij besteding van €10 euro of meer in het winkelcentrum een flyer met unieke code! De gewonnen prijs mag je ophalen in het winkelcentrum. 

Vul hieronder je code in en zie direct of je wat gewonnen hebt!

Lees meer
Event | Vaderdag in Koperwiek

Event | Vaderdag in Koperwiek

16 juni 2018

Op zaterdag 16 juni wordt een plek midden in Koperwiek helemaal omgetoverd tot een échte mannen cave. Speciaal voor Vaderdag! Lees hieronder meer over dit speciale event. 

Mannen cave en winactie

In de cave vind je alles waar echte mannen van houden. De beste spellen van vroeger, zoals een flipperkast, tafelvoetbal, photoplay en een airhockeytafel.

Daarbij valt natuurlijk ook iets te winnen. De man die de hoogste score met de flipperkast haalt wint een fantastische prijs, namelijk een Race Planet Experience cadeaubon! Dat betekent scheuren in een hele gave auto op het circuit in Zandvoort.    De Porsches, Aston Martins of Ferrari F430 staan al klaar! De score van het flipperkastspel wordt bijgehouden en uitgereikt door twee mooie dames. 

Graag tot zaterdag 16 juni in Koperwiek! 

Lees meer
Win een VIP Moederdag!

Win een VIP Moederdag!

1 mei 2018 - 13 mei 2018

Het is bijna Moederdag! Heb jij ook zo'n lieve moeder of partner die altijd voor jou of de kinderen klaarstaat? Dan verdient zij het zeker om een dag flink in de watten te worden gelegd. 

Wij hebben het perfecte Moederdagcadeau voor haar!

De verwendag

Een compleet verzorgde dag waarbij jouw moeder op handen en voeten wordt gedragen. Klinkt dat niet super? Geef je moeder dan nu op voor de Moederdag VIP dag en laat haar genieten van de VIP dag. 

Op deze dag wordt je moeder samen met één introducé opgehaald door een limousine waarna ze worden afgezet bij de Koperwiek. Hier staat een shoppingassistant klaar om jouw moeder aan een fantastische nieuwe outfit te helpen, waar ze diezelfde avond nog de show mee kan stelen.

Van al dat shoppen krijg je natuurlijk trek, daarom kunnen ze na het shoppen samen genieten van een uitgebreid diner. Maar dat is nog niet alles! Na het diner is het tijd voor een spectaculaire avond bij Carré. Uiteraard worden ze hier in stijl afgezet door de limousine. Onder het genot van een hapje en een drankje wonen ze de voorstelling 'TING!' van het Scapino Ballet bij. Na de voorstelling worden ze weer lekker met de limousine naar huis gebracht.

Hoe wint jouw moeder dankzij jou?

Geef hiernaast je moeder op voor deze heerlijke verwendag en geef aan waarom jouw moeder of partner deze VIP Moederdag verdient.

Houd onze Facebookpagina in de gaten want op 14 mei maken wij de winnaar bekend! 

Lees meer
Event: Fashion Show in Koperwiek!

Event: Fashion Show in Koperwiek!

21 april 2018 - 21 april 2018

Save the date: op zaterdag 21 april is er een Fashion Show in winkelcentrum de Koperwiek! 

Mode & optredens

Tijdens de Fashion Show ontdek je de nieuwste trends en laatste mode, onder het genot van een hapje en een drankje. Ook kun je mooie dans- en zangoptredens bewonderen! 

De Fashion Show is een mooie samenwerking tussen verschillende ondernemers in Koperwiek. Kom gezellig langs op zaterdag 21 april en neem al je fashion-vriendinnen en vrienden mee! 

Lees meer
Cupido voor één dag

Cupido voor één dag

3 februari 2018

Het is bijna Valentijnsdag en dat vieren we in de Koperwiek met het meest romatische event van het jaar: Cupido voor één dag. Win jij een romantisch uitje voor jouw favoriete koppel?

Valentijnsdag

Valentijnsdag is dé dag om je liefde uit te spreken naar elkaar. Of je al jaren gelukkig samen bent of dat je een geheime liefde hebt, het is en blijft een dag waar we graag onze liefde extra uiten. 

Ken jij nu een prachtig koppel die jij een romantisch uitje gunt en heb jij altijd al voor Cupido willen spelen? Dan is dit je kans!

Cupido voor één dag

Op zaterdag 3 februari kan jij Cupido voor één dag zijn.  Kom 3 februari tussen 11:30 en 16:30 uur naar de Koperwiek en neem plaats in de speciale liefdessetting op het plein bij de H&M in de Koperwiek en laat de presentator weten welk koppel volgens jou een romantisch uitje verdiend en waarom en wat ze gaan doen. Iedereen, jong én oud, kan meedoen! 

Spreek jouw wens uit

De wens die je uitspreekt voor jouw favoriete koppel kan van alles zijn. Van een romantisch diner voor twee tot een wellness avond en van een dagje toeren in een oldtimer tot een sportieve dag voor avonturiers. Deel jouw leuke of originele wens met ons op deze dag en maak kans op deze mooie verrassing voor het liefdeskoppel. 

De mooiste opnames vind je terug op onze Facebookpagina, waarvan één opname op zaterdag 10 februari beloond wordt met een romantisch uitje op jawel... Valentijnsdag! 

Heb jij een koppel in gedachte? Dan zien we jou graag op zaterdag 3 februari in de Koperwiek! 

Lees meer

Winkelcentrum Koperwiek staat nooit stil. Maandelijks worden er leuke evenementen georganiseerd; denk aan winacties, Moeder- en Vaderdag events en gezellige themadagen die in het teken staan van het seizoen. Ook onze jongste bezoekers worden in de watten gelegd met leuke kinderevents rondom Pasen, Moederdag, Sinterklaas of Kerst. Voor het hele gezin is er iets leuks te doen in winkelcentrum Koperwiek!

Daarnaast houden wij je graag op de hoogte van nieuwe winkels die op feestelijke wijze hun deuren openen in ons winkelcentrum.

Kortom, in Koperwiek is altijd iets gezelligs te doen! Houd deze pagina daarom in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit Koperwiek in Capelle aan den Ijssel. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief >