Vandaag geopend 12:00 - 17:30

Zakelijk contact & huren

Op zoek naar een commerciële ruimte om te huren? 

Wanneer u informatie zoekt over de verhuurmogelijkheden in Winkelcentrum De Koperwiek dan kunt u contact opnemen met de leasing manager. U kunt uw gegevens ook achterlaten via het formulier onderin deze pagina en wij zullen daarop zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Maarten Bothe is leasing manager voor Winkelcentrum De Koperwiek.

e-mailmaarten.bothe@wereldhave.com  

Telefoon: 06-51526136

 

De Koperwiek Capelle a/d IJssel

Winkelcentrum De Koperwiek in Capelle aan den Ijssel heeft een oppervlakte van maar liefst (ca.) 19.400 m² waarin 100 winkels en restaurants zijn gevestigd. De Koperwiek wordt jaarlijks door circa 5.6 miljoen bezoekers en passanten bezocht. Met een belangrijke functie in het verzorgingsgebied is het grootste gedeelte van de bezoekers wekelijks te vinden in het winkelcentrum. 

Management van Winkelcentrum De Koperwiek

Linda Kleij is asset manager voor Winkelcentrum De Koperwiek.

e-mailLinda.kleij@wereldhave.com

Zij beantwoordt graag al uw vragen over Winkelcentrum De Koperwiek. 

 

Managementkantoor De Koperwiek
Kerklaan 493

2903 HM Capelle aan den IJsel

 

Winkelcentrum De Koperwiek is een centrum van Wereldhave 

Onze focus: de behoeften van de consument en uw commerciële belangen als ondernemer

Wereldhave investeert in stedelijke winkelcentra die dominant zijn in het verzorgingsgebied. De centra zijn goed bereikbaar en bieden een breed aanbod van winkels, faciliteiten, aantrekkelijke horeca, supermarkten en een sterke mix van (inter)nationale huurders en local heroes. 

Van verhuur tot operatie, marketing en techniek; wij streven naar maximale betrokkenheid op onze centra. In nauwe samenwerking met retailers en partners wordt tot in detail gemanaged wat goed is voor een winkelcentrum.  

Voor meer informatie over Wereldhave en onze portefeuille download hier onze brochure of bezoek de website van Wereldhave.