Vandaag geopend 09:30 - 17:00
Horeca komt naar je toe!

Horeca komt naar je toe!

30 november 2021

De horeca van De Koperwiek komt naar je toe!

Blijf genieten van je favoriete eten en drinken van je lokale horecaondernemer! De horecaondernemers in De Koperwiek blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook nu. In de lijst hieronder vind je de horecagelegenheden die open zijn voor afhaal en/of bezorging*.

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze horecaondernemers.

Lijst initiatieven horecaondernemers

In Den Boekenkast & Wijnbar De Bank | www.restaurantdebank.nl & www.indenboekenkast.nl/bestellen/bestellen

  • Afhaal
  • Bezorging
Samen gezond - samen sterk

Samen gezond - samen sterk

12 november 2021

Beste bezoeker, 

In De Koperwiek doen we er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. In lijn met het meest recente advies van het RIVM en de huidige maatregelen hebben wij samen met onze winkeliers en horeca daarvoor de nodige maatregelen getroffen. De maatregelen die van toepassing zijn op jouw bezoek aan ons winkelcentrum zetten wij hier op een rijtje. Voor een volledige lijst van de corona-maatregelen verwijzen wij je graag naar de website van RIVM. 

Maatregelen in de winkels en horeca

  • Kom zoveel mogelijk tijdens de rustige uren en houd 1,5 meter afstand.

Onderstaand schema toont de maximale openingstijden van winkels in het centrum. De openingstijden van individuele winkels kunnen hiervan afwijken. Houd bij het bezoek aan ons winkelcentrum 1,5 meter afstand. Dit is verplicht volgens de maatregelen.  

  • Aangepaste openingstijden

Vanaf zaterdag 13 november sluiten alle horeca, supermarkten en essentiële winkels zoals drogisterijen en dierenwinkels om 20:00. Niet essentiële winkels, kappers en casino's sluiten om 18:00.

  • Draag een mondkapje

Landelijk is het verplicht om in gesloten publieke ruimtes een mondkapje te dragen, zoals een winkel, horecazaak en winkelpassage. In het winkelcentrum vind je een automaat met o.a. mondkapjes en desinfectiegel. Ook verkopen diverse winkels mondkapjes.

 

Zo blijven we samen gezond
#samensterk

Kies een rustig moment voor jouw bezoek

Kies een rustig moment voor jouw bezoek

12 november 2021

Beste bezoeker, 

Wij van het winkelcentrum De Koperwiek doen er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. Één van de genomen maatregelen is druktespreiding in ons winkelcentrum. Wanneer niet iedereen tegelijk zijn/haar boodschappen en benodigdheden komt halen, dan zijn we beter in staat de voorgeschreven 1.5m maatregel te hanteren. 

Om jou hierbij te helpen hebben wij de piek- en de daluren voor De Koperwiek in kaart gebracht. Raadpleeg het onderstaande schema om jouw bezoek aan De Koperwiek slim te plannen.

Bedankt voor je medewerking!

#samensterk

Piek- en daluren in De Koperwiek 
Onderstaand schema toont de maximale openingstijden van winkels in het centrum. De openingstijden van individuele winkels kunnen hiervan afwijken. Supermarkten hanteren meestal de ruimste openingstijden. Kijk voor de openingstijden van individuele winkels op de betreffende winkelpagina.

KOP_SCHEMA_LOS_20uur.png


Het schema is gebaseerd op een sterk versimpeld druktebeeld per dag. De donker paarse kleur (druk) geeft een ander druktebeeld weer doordeweeks dan op zaterdag, daarom nog onderstaande ter verduidelijking.

Leuk als je dan komt:

Op maandag, dinsdag, woensdag en op zondag is het rustig tot gemiddeld druk in ons winkelcentrum.

Mocht je onderstaande momenten kunnen vermijden waarderen wij dat zeer:

Onze bezoekerspiek is op donderdag tussen 11:00 en 15:00 uur en op zaterdag tussen 12:00 en 16:00 uur.

 

Lees hier over alle maatregelen in De Koperwiek en bij de winkeliers