Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Starbucks en Bagels & Beans komen naar de Koperwiek!

25 juli 2023

Starbucks en Bagels & Beans komen dit jaar nog naar De Koperwiek. Deze 2 welbekende toppers kun je straks vinden in het nieuwe gedeelte van het centrum.
 
Het is je vast niet ontgaan. De Koperwiek ondergaat een behoorlijke facelift en we kunnen niet wachten op het eindresultaat. Een belangrijk onderdeel van deze metamorfose is de renovatie van het bestaande winkelcentrum, die gedeeltelijk al is gerealiseerd. De nieuwe entrees, complete parkeergarage met 280 gratis parkeerplekken en de Every Deli Versstraat zijn vorig jaar afgerond. Daarna is fase 3 van de vernieuwing van start gegaan. Naar verwachting is het nieuwe gedeelte voor het einde van de al zomer klaar. De eindstreep komt steeds dichterbij! 

Wanneer het nieuwbouwgedeelte straks af is, loop jij zo vanuit de metro ons horecaplein op. Neem dan een plekje bij Bagels & Beans: een eigentijds en onderscheidend bagel- en espressobarconcept. Met de fijne sfeer, waarbij het draait om persoonlijke aandacht, kun je heerlijk relaxen. Dé perfecte plek dus om te genieten van een heerlijke brunch of lunch.
 
Daarnaast komt ook Starbucks naar De Koperwiek! Yes je hoort het goed. Waarschijnlijk hoeven we deze niet meer aan je voor te stellen. De iconische en populaire koffiezaak is binnenkort binnen handbereik. Zouden ze je naam hier wel goed spellen? 😉 

Er is meer goed nieuws, want de laatste werkzaamheden zijn in volle gang. De Koperwiek is aan het transformeren naar een multifunctioneel centrum. Het wordt het bruisende hart van Capelle aan den IJssel. Niet zomaar een winkelcentrum maar ook een plek voor sport, zorg, en vrijetijdsbesteding, inclusief een hip en gezellig horecaplein genaamd Eat & Meet. Door het binnen- en buitenterras zit je er zowel in de winter als in de zomer warmpjes bij. Nog even geduld!  

Benieuwd naar alle komende updates? Houd onze website, Facebook en Instagrampagina in de gaten voor het laatste nieuws!