Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Van loopbrug naar vernieuwde passage

20 januari 2023

Verbouwing

Fase 3 van De Koperwiek Vernieuwt is in volle gang. Inmiddels is er in het gedeelte tussen Pearle Studio en Vos India Meubelen een nieuwe vloer gestort en is de passagekap gesloopt. Verdere realisatie van deze werkzaamheden van dit gedeelte wordt spoedig opgeleverd. De loopbruggen zullen verdwijnen waardoor het publiek over een gloednieuwe betonvloer kan winkelen! 

Ondertussen wordt er een steiger gebouwd tussen Holland & Barrett en T-Mobile waar de bezoekers onderdoor kunnen lopen. Zo kan de vernieuwde passage gebouwd worden. 

Nieuwbouw

In het buitengebied wordt druk gewerkt aan het laatste deel van de staalconstructie en de fundering. Eind week 13 zal dit gereed zijn. Hierna wordt er een begin gemaakt aan de gevels van de nieuwe winkels.  

 

De werkzaamheden worden van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 16:30 uitgevoerd waarbij alle winkels ten alle tijden bereikbaar blijven. Ook zal er alles aan gedaan worden overlast zoveel mogelijk te voorkomen.  

 

Meer informatie lees je hier

 

Wil jij op de hoogte blijven van alle verbouwingen en nieuwtjes? Hou dan onze website in de gaten of neem zelf een kijkje in het centrum!