Vandaag geopend 09:30 - 21:00

The Closet Sale

12 januari 2024

Puilt jouw kast ook zo uit met kleding die je eigenlijk niet meer draagt, maar zijn ze te leuk om weg te doen? Geef je tweedehands spullen een nieuw thuis met The Closet Sale in De Koperwiek! Elke dag van de week heb je de gelegenheid om voor één dag je eigen winkel te openen.

The Closet Sale zoekt elke dag nieuwe ondernemers. Heb je altijd al gedroomd van het openen van je eigen winkel voor een dag en heb je genoeg tweedehands kleding en/of spullen om anderen blij mee te maken? Dan is dit wat voor jou! Kledingrekken, kapstokken, toonbank, spiegel en decoratie staan al klaar.

Samen met vriendinnen
Sta je liever met vriendinnen? Geen probleem, gezellig! Het enige wat jullie nog moeten meebrengen is jullie kleding, accessoires en/of home deco en natuurlijk heel veel enthousiasme. 👗🛍️

Openingstijden

  • Maandag: 12.00 – 17.30 uur (eerdere openstelling vanaf 10.00 uur is toegestaan)
  • Dinsdag t/m donderdag: 9.30 – 17.30 uur
  • Vrijdag: 9.30 – 20.00 uur (evt. uiterlijk 21.00 uur)
  • Zaterdag: 9.30 – 17.00 uur
  • Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Ben je trotse eigenaar van je eigen shop aan De Koperwiek 78 (naast Street One). Individueel betaal je €30 voor een ticket. Ben je met twee, of meer personen? Koop dan eenmalig een groepsticket van €55. De waarborgsom van €50 moet contant worden voldaan. Van maandag t/m vrijdag dient de borg  te worden afgegeven bij de huismeester, op zaterdag en zondag zal de bewaking deze in de loop van de ochtend komen ophalen.

Meer informatie?

*Algemene voorwaarden
*FAQ
*Borgformulier

 

Schrijf je hier in voor The Closet Sale: 

 

Oefen alvast je leukste verkooppraatjes en blaas De Koperwiek omver met jouw fantastische stijl.

Succes!