Vandaag geopend 09:30 - 17:30

De Koperwiek verrast nietsvermoedende bezoekers

20 februari 2020

Het was voor sommige bezoekers een verrassing afgelopen vrijdag. Zij werden op de dag van de liefde in het zonnetje gezet. Binnen 1 jaar tijd heeft De Koperwiek maarliefst 6 miljoen bezoekers mogen ontvangen. Deze mooie mijlpaal werd op Valentijnsdag dan ook uitgebreid gevierd.

Nietsvermoedend werden bezoekers staande gehouden om vragen te beantwoorden over het winkelcentrum. Ondertussen, terwijl de bezoekers zich focusten op de camera, kwamen de samba-danseressen en een dansgroep van achteren steeds dichterbij. Vervolgens begon een dj te spelen en begon er een heuse flashmob.

In totaal werden vier bezoekers verrast. Zij ontvingen een teddybeer van anderhalve meter, een goodiebag en shoptegoed. Natuurlijk mocht op deze dag een mooie bos rode rozen niet ontbreken.

Vernieuwing
De afgelopen maanden is er een hele hoop gebeurd in winkelcentrum De Koperwiek. Denk aan de spiksplinternieuwe toiletten, het Speel & Ontspanningsplein, waar kinderen kunnen spelen en ouders kunnen ontspannen, de opening van de prachtig vernieuwde passage en vele nieuwe winkels voor een ruimere keuze en meer winkelplezier.

Volgens Alexander van Ooijen, Assetmanager bij Wereldhave, tonen de zes miljoen bezoekers aan dat de vernieuwing van De Koperwiek, die in 2017 begon, aanslaat bij bezoekers. “Wij luisteren bij de invulling ook naar onze bezoekers. Zij zijn mede onze leidraad. Is er behoefte aan een viswinkel, dan proberen wij dat toe te voegen aan het winkelaanbod.” 

Bekijk de video hieronder!