Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Glamourday

30 september 2023 - 30 september 2023
De oplettende bezoeker heeft de gave fashion paspoppen vast al gespot in het centrum. Deze staan er natuurlijk niet zomaar… Zet zaterdag 30 september met hoofdletters in je agenda; het is weer tijd voor Glamourday! Een dag vol beauty, fashion, korting en feestelijke activiteiten. Ben jij er weer bij?
 
Een sprankelend programma 💄
Glamourday is hét uitje voor jou en je shopbuddies. De Koperwiek verandert in een waar fashion walhalla met op iedere hoek van het centrum een verrassing. Inspireer jezelf met de laatste trends tijdens de mobiele fashionshow of leg jezelf in de watten op het beautyplein. De rondrijdende DJ’s zorgen voor het echte feestje.
 
Naast alle festiviteiten geniet je tijdens Glamourday ook van héél veel korting. Omdat onze ondernemers zo enthousiast zijn, hebben zij een aantal exclusieve acties voor jullie. Daar kun jij nu al gebruik van maken! Scan de QR-code in het centrum of claim jouw kortingsvoucher hieronder.
 
 

11:00 – 16:30 uur: Mobiele fashionshow

Rol de rode loper maar uit, wat Glamourday is natuurlijk niet compleet zonder een fashionshow! En niet zomaar eentje. Onder leiding van Mrs. Netherlands Europe 2023, Myrthe Entjes, zullen de tofste outfits en accessoires worden geshowd, terwijl de modellen door de gangpaden van De Koperwiek paraderen. 💃🕺 

 

11:00 – 16:30 uur: Beautyplein 

Heb jij altijd al jouw glamourlook willen perfectioneren? Daar gaan we jou bij helpen! Op het beautyplein (Plein voor The Point) kun je terecht voor de laatste haar-, nagel- en visagie trends. 

Of je nu op zoek bent naar die glamoureuze krullen of een snelle touch-up, onze getalenteerde haarstylisten van Cuts & Colours werken met hoogwaardige producten om jouw coupe een frisse upgrade te geven. Ook staan er visagisten paraat om je te voorzien van een professionele make-over en advies voor de beste uitstraling. Om jouw look compleet te maken laat je je nagels lakken in jouw favoriete kleur(en)! 💅 

 

Zien we jou ook op Glamourday? ✨