Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Loopfestijn Capelle is terug!

25 september 2022

LET OP: Dit evenement is afgelopen.

Na een geslaagd 25-jarig jubileum feest vorig jaar, keert het Loopfestijn Capelle met veel energie terug op 25 september 2022 in De Koperwiek. Er is een fantastisch leuke Kids Run met meerdere afstanden waar je uit kan kiezen. Verder is zijn er leuke randactiviteiten én… er worden toffe prijzen verloot!

Doe jij dit jaar ook mee? Via de inschrijfpagina kan jij je voor het Loopfestijn inschrijven. 

Het parcours 🚢🏻‍♂️

Wandelaars kunnen genieten van een mooie tocht van 6 of 12 km door de Capelse omgeving. Het parcours neemt je namelijk mee langs de IJssel naar het mooie natuurgebied van Hitland. Bij de terugweg ontdek je de verrassend mooie paden in de binnenstad van Capelle. Klinkt geweldig toch? 🀩 

Over Stichting Droomdag  

Het Loopfestijn Capelle doneert daarnaast ook aan een goed doel, namelijk stichting Droomdag. Deze stichting helpt gezinnen met een ouder die oncologisch en/of levensbedreigend ziek is en waar het jongste kind onder de 16 jaar is. Via jouw donatie kunnen zij een droomdag creëren met een blijvende herinnering van onschatbare waarde voor het hele gezin. Gaan we samen met jullie het bedrag van vorig jaar (€3500,-!) verbreken? 

Zien wij jou op 25 september als deelnemer of als supporter? 

Volg alle updates via het officiële Facebook event