Vandaag geopend 09:30 - 17:00

NIEUWS| Verbouwingsupdate de Koperwiek

18 maart 2019

Tal van verbouwingen en vernieuwingen gaan hand in hand in winkelcentrum de Koperwiek. Gezien de vele -oogstrelende- vernieuwingen en vraag naar wat er nog allemaal op de rol staat, besloot de redactie er een artikel aan te wijden.

Nieuw

C&A
Afgelopen vrijdag was de opening van C&A. De winkelketen heeft zijn intrede gedaan in het pand naast de Specsavers. Clemens & August Brenninkmeijer kende een prachtige opening in de Koperwiek! Een drukbezocht weekend was het fijne gevolg.

Doppio
Aanstaande woensdag opent Doppio haar deuren op het Horecaplein van de Koperwiek. Doppio wordt gerund door een vader en zijn zoon en gaat zorgen voor een nog warmer gevoel in de Koperwiek.

Choices
Sinds begin vorige maand geeft ook Choices acte de présence in de Koperwiek. Naast de Xenos floreert de modewinkel voor hem en haar. De collectie van Choices is een uiterst zorgvuldig samengestelde selectie.

Norah
Evenals Choices huist ook Norah sinds begin vorige maand in de Koperwiek. De collecties van Norah kenmerken zich door de verscheidenheid aan prints en materialen. Time to upgrade your Wardrobe!

Must be Fashion
Lolita’s is overgenomen door MustBFashion. MustBFashion richt zich op damesmode en is daarmee een fijne, gewenste nieuwkomer in de Koperwiek!

Verhuisd

Eye Wish en Kledingreparatie en Stomerij de Koperwiek
In de afgelopen weken hebben er een aantal verhuizingen plaatsgevonden. Zo is de Eye Wish verhuisd naar het pand naast de Hunkemöller en huist Kledingreparatie en Stomerij De Koperwiek tegenwoordig in het oude pand van de Eye Wish.

Coming up

ONLY
Eind maart opent naast de Xenos, de ONLY! ONLY is een internationaal fashion merk voor de jonge vrouw. Het succes van ONLY heeft inmiddels geresulteerd in meer dan 4500 winkels wereldwijd. In de ONLY vind je jouw perfecte outfit voor elke gelegenheid. Op de tweede foto onderaan deze pagina valt te zien dat de countouren van de winkel al naar boven komen. 

Passages
In de komende maanden worden de twee passages afgebouwd. Na de zomer zal terStal haar intrede doen in de eerste passage. Bij terStal shop je voor de hele familie; voor jong en oud en voor man en vrouw! De derde foto onderaan deze pagina laat zien hoe het geheel eruit komt te zien. Dit wordt de passage vanaf C&A richting Albert Heijn. 

c&a3.jpg
onlykoperwiek.jpg
Bijlage 05 2636_koperwiek_fase2b_b1_02.jpg
IMG_3679.jpg
passage1.jpg