Vandaag geopend 09:30 - 21:00

De Visjuwelier is er voor alle Capellenaren!

11 juni 2021

Samen met de voedselbank deelde de Visjuwelier deze week bonnen uit aan gezinnen die het niet zo breed hebben. In Nederland zijn iets meer dan één miljoen mensen die onder de armoedegrens leven. “Ook zij verdienen het om een lekker stukje vis te kunnen eten”, aldus viswinkel eigenaresse Noëlle Bensi.


Samenwerking met de Voedselbank
Vis is een gezond product voor de mens. Het bevat van nature eiwit en het is rijk aan veel verschillende vitamines. Al is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om een stukje vis te kunnen eten. Voor mensen met een minimuminkomen is het namelijk een erg duur product en daar is niet altijd budget voor. Eigenaresse Noëlle Bensi kwam in beweging om hier iets aan te doen.

Met deze actie bezorgde de Visjuwelier deze week 80 families een lach op hun gezicht. Zij ontvingen namelijk een bon waarmee ze deze week voor het hele gezin een gratis lekkerbekje kunnen halen. Noëlle hoopt mede met dit initiatief andere ondernemers in Capelle aan den IJssel te inspireren om te doneren aan de plaatselijke voedselbank.

To Good To Go
Om optimaal gebruik te maken van al het eten dat de Visjuwelier verkoopt, is Noëlle Bensi lid van de app Too Good To Go. Deze app werd in 2018 gelanceerd om voedselverspilling tegen te gaan. Eigenaresse Noëlle verkoopt via dit platform producten waarvan de houdbaarheidsdatum te dichtbij komt om het nog in de winkel te laten liggen, al zijn die visproducten wel nog eetbaar. Op deze manier kan iedereen - ook tegen een lager prijsje - genieten van een pareltje uit de zee van de Visjuwelier!

Over De Visjuwelier
Deze visspeciaalzaak wordt gerund door Noëlle Bensi, dochter van een echte visboer. Ze hielp haar vader vroeger al in zijn viswinkels en stond samen met hem op verschillende markten door het hele land. Het openen van haar eigen zaak is een droom die uitkomt.

Bekijk hier de openingstijden van De Visjuwelier. Wil je graag op de hoogte blijven van leuke acties van De Visjuwelier en de maaltijden die Noëlle dagelijks vers bereidt? Volg ze dan op Facebook en Instagram!