Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Over Be Your Selfie Tour

De meest instagrammable experience ever komt naar Capelle aan den IJssel: de Be Your Selfie Tour! 🦄

Heb jij al gehoord van de 13 selfiekamers die exclusief en tijdelijk in De Koperwiek zijn? Je kan bij de Be Your Selfie Tour het perfecte plaatje of video schieten voor op jouw socials.

Maar dat is niet het enige. De naam zegt het al: de tour biedt vooral ruimte om gewoon jezelf te mogen zijn.

Wanneer

De Be You Selfie Tour is van 16 februari 2024 t/m 23 april 2024 van maandag t/m zondag te bezoekenTijdens feestdagen kunnen de openingstijden van de Be Your Selfie Tour variëren. Hou de openingstijden van De Koperwiek in de gaten op de website en socials.

Waar

Maar, waar vind ik dan deze experience? Dat is een eitje! Alle selfiekamers zijn gevestigd naast de roltrap van parkeergarage De Koperwiek, tegenover ICI PARIS XL. Ben jij nog niet bekend in De Koperwiek? Bekijk dan hier onze plattegrond. De Be Your Selfie Tour is het gemakkelijkst te bereiken via de parkeergarage Koperwiek, de entree bij het gemeentehuis en de entree aan de Reigerlaan.

Pssst... 
Wist je dat je met jouw ticket € 2,- korting krijgt op Churros of een Bubble Tea bij Yummies&Churros? Bewaar je ticket dus goed! 

Scoor hier je tickets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en zorg dat jij als eerste op de hoogte bent van de tofste winacties, workshops en speciale fotoshoots. Heb jij je camera al klaargezet?

Meer weten over de Be Your Selfie Tour? Lees er alles over in onze FAQ.