Vandaag geopend 09:30 - 17:30

De versstraat is er bijna… Maar nog niet helemaal!

4 juni 2021

De vernieuwing van de versstraat is zo goed als af. De afgelopen weken is er een mooie groene wand geplaatst en zijn er naamsaanduidingen van de winkels opgehangen. In de passage is de tegelvloer weer aangeheeld. Je ziet op sommige plekken ook al welke tegelvloer er in de erachter gelegen winkel komt. De komende weken komen er nog mooie industriële lampen te hangen (sneak preview: er hangt er al een op proef ter hoogte van de Jumbo 😊) en worden de etalages boven de winkels ingericht. Bij de Visjuwelier en bij Bakkerij Ammerlaan komen nog gezellige zitjes voor de winkel te staan. De schoonloopmat voor de ingang wordt nog verlengd zodat je met droge voeten het centrum kunt betreden. Tot slot zullen de huidige prullenbakken worden vervangen voor prullenbakken waarbij je je afval gescheiden kunt aanbieden zoals je ook kunt doen in de rest van De Koperwiek.

Nieuwe verszaken
Deze week zijn Bakkerij Ammerlaan en de Alexanderhoeve begonnen met de afbouw van hun winkel. Alexanderhoeve zal eind juni haar deuren openen, en Bakkerij Ammerlaan op 2 juli! 🥖🧀 Via onze website en socials houden we jullie op de hoogte.

De Koperwiek vernieuwt
Afgelopen jaren is er veel veranderd in ons winkelcentrum. In de versstraat hadden vernieuwingen en verplaatsingen van winkels als Jumbo, Ekoplaza, Kip Ik Heb Je, én de gloednieuwe Visjuwelier. Daar komen nu weer twee lokale versspecialisten bij!

Wat vind jij van de versstraat?
Wij zijn ontzettend trots: wat is de versstraat gaaf geworden! We horen graag wat jij ervan vindt. Dus deel hieronder jouw mening met ons! 👇

Altijd op de hoogte blijven?
Het centrum blijft tijdens de gehele vernieuwing open en de winkels blijven toegankelijk. Wil je op de hoogte blijven van de vernieuwing van De Koperwiek? Hou dan de De Koperwiek Vernieuwt-pagina in de gaten, en volg ons op Facebook en Instagram!