Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Hema verhuist en vernieuwt!

7 september 2021

Leuk nieuws: Every.Deli in De Koperwiek wordt eind dit jaar aangevuld met het nieuwste HEMA-winkelconcept! Dit betekent dat de HEMA zal verhuizen naar de nieuwe locatie. De vernieuwde winkel, die een stuk groter is dan de vorige, is ingericht naar het laatste winkelconcept. Dit houdt in dat de winkel een frisse uitstraling heeft en overzichtelijk is. Deze indeling zorgt ervoor dat je in één keer ziet waar je moet zijn. Naar verwachting opent de nieuwe HEMA in dit najaar zijn deuren.

HEMA-keuken

In deze nieuwe HEMA zal ook het nieuwste restaurantconcept van HEMA een prominente plek hebben, namelijk het ‘HEMA-keuken’ concept. In HEMA-keuken staat vers en gezond eten centraal. Hier kun je namelijk genieten van allerlei lekkere en gezonde recepten zoals salades, gezonde broodjes, smoothies, sappen en verse soepen. Allemaal met 100% natuurlijke, verse ingrediënten en uiteraard vers bereid! 🍎🍞🥗

Every.Deli

Met de toevoeging van het nieuwe HEMA-concept in de versstraat van De Koperwiek is het Every.Deli concept nog completer. De Every.Deli is een versstraat gestoken in het meest moderne jasje en van alle gemakken voorzien. Je vindt er naast twee supermarkten ook speciaalzaken zoals een bakker, de kaasboer, de poelier, de visboer, notenboer en een bloemenzaak. Een beleving aan versproducten in één straat uitgerust met diverse plekken om rustig te kunnen zitten.

Volg de vernieuwing

De gehele vernieuwing van de Every.Deli is te volgen via De Koperwiek Vernieuwt en via Facebook en Instagram. Het centrum blijft tijdens de gehele vernieuwing open en alle winkels blijven toegankelijk voor bezoekers. Tot snel in De Koperwiek!