Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Jamin, Livera & een nieuw Aziatisch restaurant komen naar De Koperwiek!

15 september 2023

Livera, Jamin en een nieuw Asian Fusion-restaurant kun je dit jaar nog vinden in het vernieuwde centrum. Ook verhuizen bestaande winkels Action en Brandstore naar het nieuwbouwgedeelte van De Koperwiek. 

Livera, een geliefd lingeriemerk, opent voor het einde van het jaar een nieuwe winkel in De Koperwiek op de locatie van de voormalige Hunkemöller. Ze bieden hoogwaardige stijlvolle lingerie, nachtkleding en trendy badmode. Een andere winkel die voorheen al in De Koperwiek was gevestigd, en recent vaker door snoepliefhebbers werd genoemd was Jamin. Ook zij komen weer met een winkel terug in De Koperwiek.

De culinaire ervaring in De Koperwiek wordt binnenkort aangevuld met de komst van een nieuw Asian Fusion-restaurant aan het gezellige Eat&Meet-horecaplein. Het binnen- en buitenterras van Eat&Meet biedt de perfecte sfeer om te genieten van de Aziatische keuken, het hele jaar door. Eerder kondigden we ook Starbucks en Bagels & Beans al aan als nieuwkomers, die straks ook te vinden zijn aan dit horecaplein.

Wie wordt er nou niet blij van de Action? Ook deze populaire winkel verhuist naar een moderner én groter pand in het nieuwbouwgedeelte. Dus je vindt er een nóg uitgebreider aanbod aan betaalbare producten voor huis, tuin, hobby en meer. De Action opent al voor eind september haar deuren.

Ook damesfashionwinkel Brandstore verhuist mee naar een grotere, gloednieuwe winkel in dit deel van De Koperwiek. Ze gaan nog open vóór 2024. Vos India Meubelen verhuist naar de Rivierweg en Alpin Juweliers neemt de spotlights over van Ben de Ridder Juwelier. De verwachting is dat je voor je feestelijke decemberaankopen nog terecht kunt bij deze winkels!