Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Winkels

Lees meer

Internationaal uit eten

Ben je op zoek naar een Chinees restaurant in Capelle aan den IJssel om een gezellig avondje lekker te wokken? Of ga je voor de Japanse keuken met een overheerlijk aanbod aan sushi? Misschien houd je wel van een Cubaans getinte wereldkeuken? In winkelcentrum Koperwiek is een grote variëteit aan internationale cuisine. Met Wok ’n Sushi, waar een combinatie van een gezellige middag en avond genieten van de wok en sushi wordt aangeboden. Of Havana waar je in Cubaanse sferen en heerlijkheid kunt dineren! Waan jij je graag in het buitenland? Of wil je een bijzondere avond hebben zoals alleen te vinden in internationale kringen? Kom dan snel langs bij Koperwiek!

Bibliotheek of restaurant?

Grandcafé In den Boekenkast, ofwel de Huiskamer van Capelle, staat bekend uitstekende gerechte én sfeervolle locatie. Met een decor van oude boeken en sfeer van tijdloze gezelligheid, gecombineerd met jazzy muziek op de achtergrond is dit restaurant in Capelle aan den Ijssel uniek in haar soort. Naast de pure en authentieke uitstraling smaakt ook het eten heerlijk bij Grandcafé In den Boekenkast. Met voorgerechten zoals heerlijke rundercarpaccio of scampi chili en als hoofgerecht malse kogelbiefstuk, entrecote of tournedos geniet jij van vakmanschap die verwerkt is in de gerechten. Ook voor de vegetariër, gasten die een allergie hebben of een speciaal dieet volgen is er volop keuze en wordt er rekening gehouden met de wensen. Kom, proef en geniet!

Een wijntje drinken bij de bank

In winkelcentrum Koperwiek hebben wij onze eigen Restaurant-Wijnbar De Bank. Het restaurant is gevestigd in het voormalig bankgebouw van Fortis. Het pand is inmiddels omgetoverd tot een luxueus, modern en sfeervol restaurant, dat in het niets meer lijkt op een bankgebouw. Op één detail na: de levensgrote massieve geldkluis die nu ingericht is om de 30 verschillende kwaliteitswijnen te bewaren. Of je nu komt voor een compleet lunchmenu, tussengerechten, maaltijdsalades, hoofgerechten of desserts; het restaurant voorziet je elke dag weer van elk soort maaltijd. Om je smaakpapillen te prikkelen bij je hier aan het juiste adres!

Openingstijden restaurants Capelle aan den Ijssel

Bovenaan de pagina staan de openingstijden, telefoonnummers en adressen van onze restaurants weergegeven. Bekijk deze door op de betreffende winkelpagina's te klikken. Eet smakelijk!

In winkelcentrum Koperwiek in Capelle aan den Ijssel vind je meer dan 80 winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca. Ook dagelijkse boodschappen doe je met alle gemak in één van de drie supermarkten die het winkelcentrum rijk is: Albert HeijnJumbo en EkoPlaza. Daarnaast zijn er talloze bekende winkelketens én zelfstandig ondernemers om jou precies te bieden waar je naar op zoek bent. Ben je toe aan een break tijdens het winkelen? Zoek dan een plekje bij één van de lunchrooms, koffiezaken of restaurants die Koperwiek rijk is.

Dankzij onze ruime openingstijden kun je vaak bij ons terecht en parkeren is bovendien gratis!