Vandaag geopend 12:00 - 17:30

Winkels

Lees meer

Een kopje Cappuzzino of Koffie en zo?

In winkelcentrum Koperwiek zijn de lunchrooms Cappuzzino en Koffie en zo te vinden. Bij beide winkels staat het serveren van een heerlijk kopje koffie gecombineerd met een ruim lunchaanbod centraal. Bij Cappuzzino kun je je broodje geheel naar eigen keuze beleggen en kiezen uit overheerlijke salades. Of ga je juist voor de rijkelijk belegde panini’s, pistoletjes en broodjes van Koffie en zo? Diverse tussendoortjes zoals koeken en puntjes taart, maar ook koude als warme maaltijden worden geserveerd in onze moderne koffiewinkels. Kom langs en ervaar een met liefde bereide lunch én service met een glimlach!

Lunch en diner: smaakvol & gezellig

Voor zowel lunch als diner is in winkelcentrum van Capelle aan den Ijssel Wok ’n Sushi en Havana aanwezig. Waar je je bij Havana in Cubaanse sferen waant, is Wok ’n Sushi een combinatie van Chinees en Japans. Zo kun je in winkelcentrum Koperwiek optimaal genieten van verschillende smaakvolle internationale gerechten, invloeden en omgevingen. Prikkel je smaakpapillen en zintuigen in onze authentieke keukens!

Liever een snelle hap?

Ook voor iedereen die graag een snelle hap wil zijn er volop voorziening en lunchgelegenheden bij Koperwiek in Capelle aan den Ijssel. Zo kun je dagelijks terecht bij formules die onmisbaar zijn in Rotterdam en omstreken: Bram Ladage & My Donner & Pizza. Of je nu zin hebt in versbereide friet verrijkt met saus of een pizza gevuld met heerlijke lamsvlees; beiden worden met liefde en authentiek recept speciaal voor je klaargemaakt in ons winkelcentrum. Heb jij al trek gekregen? Kom dan snel langs en geniet!

Openingstijden lunchrooms Capelle aan den Ijssel

Lunchen in Capelle aan den Ijssel staat voor oneindige smaak, beleving, service en genot. Helaas gaat deze oneindigheid niet op voor openingstijden. Bekijk daarom de betreffende winkelpagina's bovenaan deze pagina voor de actuele openingstijden en locaties. Tot ziens in winkelcentrum Koperwiek!

In winkelcentrum Koperwiek in Capelle aan den Ijssel vind je meer dan 80 winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca. Ook dagelijkse boodschappen doe je met alle gemak in één van de drie supermarkten die het winkelcentrum rijk is: Albert HeijnJumbo en EkoPlaza. Daarnaast zijn er talloze bekende winkelketens én zelfstandig ondernemers om jou precies te bieden waar je naar op zoek bent. Ben je toe aan een break tijdens het winkelen? Zoek dan een plekje bij één van de lunchrooms, koffiezaken of restaurants die Koperwiek rijk is.

Dankzij onze ruime openingstijden kun je vaak bij ons terecht en parkeren is bovendien gratis!